Vinnere 10 for Grete/10 km menn og kvinner: Sondre Nordstad Moen og Sigrid Jervell Våg!

VANT: Sondre Nordstad Moen vant 10 km under BMW Oslo Maraton 2023. Foto: Daniel Tengs/tengsphoto/BMW Oslo Maraton.

Sondre Nordstad Moen vant herrenes 10 km i Oslo-gatene

Sondre Nordstad Moen vant herrenes 10 km under dagens BMW Oslo Maraton. Han fikk tiden 28:29, hele 54 sekunder foran nummer to.

Nordstad Moen, som representerer Bamford 1869, la seg i tet fra start – og holdt tetposisjonen løpet ut. Han passerte 5 km på 14:05, 20 sekunder foran nummer to. Nordstad Moen løp i klasse 24-34 år.

Eivind Øygard fra Jølster IL ble toer i herreklassen. Han kom inn til sluttiden 29:22 i klasse 24-34 år.

Tredjeplassen gikk til Tommy Bangjord Hove fra Bratsberg IL (klasse 24-34 år) på tiden 30:02.

– Det var gode forhold. Jeg åpnet litt hardt, men det var moro å løpe her. Det er alltid god stemning her. Jeg bestemte meg på torsdag kveld for å løpe her, sier Sondre Nordstad Moen.

I fjor vant Trygve Feidje Mjelde fra Osterøy IL «10 for Grete» under BMW Oslo Maraton på tiden 30:30.

Sigrid Jervell Våg fra Tjalve var raskest av kvinnene på «10 for Grete» med tiden 33:36. Nest raskest var Sigrun Gjølberg fra Rygge IL med tiden 34:20. På tredjeplass totalt blant kvinnene kom Marte Lien Johnsen fra Byåsen med 35:11.

Se mer om BMW Oslo Maraton her: HJEM – BMW Oslo Maraton

Se resultater med mer på:

BMW Oslo Maraton @ UltimateLIVE

VANT: Sigrid Jervell Våg fra Tjalve var raskest av kvinnene på «10 for Grete». Foto: Daniel Tengs/tengsphoto/BMW Oslo Maraton.