COMFORT HOTEL BØRSPARKEN

RUNNERS HOTEL 2024

OSLO MARATON RUNNERS HOTEL 2024

Søker du etter det ultimate oppholdet under BMW Oslo Maraton? Velkommen til Comfort Hotel Børsparken – det offisielle «Runners Hotel 2024»!

Comfort Hotel Børsparken tilbyr deg den perfekte blandingen av komfort og praktisk beliggenhet. Hotellet ligger midt i hjertet av Oslo, kun en kort spasertur unna start- og målområdet for BMW Oslo Maraton. Du kan enkelt komme deg til og fra arenaen, samtidig som du kan nyte all den fantastiske kulturen og underholdningen som Oslo har å tilby.

LAD OPP MED GOD MAT OG GOD SØVN

Hotellets rom er designet med deg som løper i tankene. De har alt du trenger for å hvile og gjenopprette deg selv før og etter løpet. Du vil kunne slappe av i en behagelig seng og ta en varm dusj for å lade opp energien igjen. Hotellet har også utmerkede fasiliteter som et fullt utstyrt treningsstudio med mulighet for å booke personlig trener.

Vi forstår at et maraton krever mye energi, og derfor serverer vi opp karbohydratrik mat på kvelden før løpet for å gi deg den ekstra energien du trenger. Vi har også en «runners breakfast» som er spesielt tilpasset for deg som skal løpe. Her vil det være mye sunn mat og karbohydrater for å gi deg den nødvendige energien for å fullføre løpet.

AFTER RUN – FEIR DEG SELV! 

Men det er ikke alt! Som det offisielle «Runners Hotel 2024» vil vi også være vertskap for en AfterRun, hvor du kan feire ditt løp og møte andre deltakere.

Ikke gå glipp av sjansen til å bo på det offisielle «Runners Hotel» under Oslo Maraton 2024.
Book ditt opphold på Comfort Hotel Børsparken via linken under i dag og få den ultimate opplevelsen av BMW Oslo Maraton 2024!

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious