BMW OSLO MARATON

LAGPÅMELDING

DELTA SOM ET LAG PÅ BMW OSLO MARATON! 

Bedrifter og andre grupper kan melde seg på samlet ved å opprette lag på vår påmeldingsside

Vi tilbyr rabatterte priser for lag som velger å melde seg på sammen og betaler samlet med faktura. Jo flere man er på laget, jo høyere blir rabatten. Merk at man må være minimum 10 deltagere og betale med samlet faktura for å motta rabatt. 

HVORDAN MELDE PÅ LAGET

For å melde på sitt lag/sin bedrift trykker man på «Opprett lag» på vår påmeldingside. 

Den som oppretter laget blir lagleder, og får totaloversikt over alle påmeldte i en egen laglederportal. Her kan også lagleder legge til og endre på deltagernes påmeldinger. 

Det er ingen begrensninger for hvor mange lagmedlemmer man kan ha, og man kan melde seg på alle de ulike distansene våre innenfor hvert lag – såfremt den enkelte distanse ikke er fulltegnet.

Er man påmeldt som et lag kan man blant annet søke opp egen resultatliste med lagets deltagere, så her er det rom for mange interne konkurranser og moro! 

RABATT OG BETALING

Man kan oppnå følgende rabatter ved lagpåmelding:

  • 10 til 19 deltagere gir 10% rabatt.
  • 20 til 49 deltagere gir 15% rabatt.
  • 50 til 99 deltagere gir 20% rabatt.
  • 100 eller flere deltagere gir 25% rabatt.

Rabatten gjelder som nevnt for lag som velger felles fakturabetaling, og er flere enn 10 deltagere på laget. Rabatten trekkes fra påmeldingsavgiften. Lisens (50,-) og admingebyr (30,-) vil komme i tillegg, det vil også eventuelt kjøp av årets T-skjorte og andre tilleggsprodukter i påmeldingen. 

Vil dere ha et sosialt samlingssted for bedriften og laget? Book bord i CHILL ZONE! 

Chill Zone åpner kl.08:00. Her vil laget ditt ha tilgang til toaletter, bagasje oppbevaring og mulighet til å slappe av både før og etter løpet. Unngå de lange køene og få det litt mer chill! 

Prisen for inngang til Chill Zone er 169,- per person. Dere kan booke bord til hele gjengen, og det er også mulig å kjøpe bonger til mat og drikke på forhånd. 

Send en mail til  for å booke. Det er begrenset med plasser, så først til mølla gjelder! 

Faktura
Faktura sendes ut ved hver prisstigning, og rabattprosenten gjelder for det totale antall påmeldte og den prisen som gjelder innenfor hver prisperiode. 

Vi har 4 prisperioder i 2024:

  • 26.09.23 – 15.01.24          
  • 16.01.24 – 29.04.24         
  • 30.04.24 – 19.08.24       
  • 20.08.24 – 21.09.24          
Det vil si at faktura sendes ut 16. januar, 30. april, 20. august og siste faktura sendes etter arrangementet 21. september. 
 
Ikke 10 deltagere på laget? 
Vi sender kun faktura til lag som har 10 eller flere påmeldte. Har man ikke 10 påmeldte deltagere innen prisstigning og dato for utsending av faktura vil man ikke få faktura tilsendt. Lag som har valgt faktura får denne tilsendt ved en prisstingning når de er 10 deltagere eller flere på laget, eller så blir faktura sendt ut etter arrangementet. Deltagere påmeldt laget vil bli belastet den prisen som gjaldt datoen de meldte seg på. 
 
Bindende påmelding
Hver enkelt påmelding på laget blir bindende etter utsendt faktura. Det vil si at de påmeldingene som er registrert før hver fakturadato er bindene, og ikke vil bli refundert om noen skulle trekke seg. Har man nye lagmedlemmer som vil ta over plassen til en som har trukket seg kan man endre navn på påmeldingen i laglederportalen. 
 
Har du spørsmål vedrørende lagpåmelding? Ta kontakt med oss på info@oslomaraton, og merk e-posten med «Lagpåmelding». 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious