BMW OSLO MARATON

LØPEGRUPPER

BLI MED PÅ BMW OSLO MARATON SINE LØPEGRUPPER! 

Oslo Maraton arrangerer løpegrupper en til to ganger i måneden sammen med våre samarbeidspartnere. 

Vi har ulike tema hver gang, med alt fra spennende og nyttige foredrag, giveaways, konkurranser og annen moro! Etter hver økt deler vi ut  kaffe og annet snacks fra våre samarbeidspartnere. 

På alle våre løpegrupper bestemmer du selv om du vil gå, gogge, jogge eller løpe.  Vi har ikke startnummer eller tidtagning.

Alle er velkommen og det er alltid gratis å være med! 

KOMMENDE LØPEGRUPPER

Langtur i Lillomarka (15 km)

Når: Tirsdag 16. august kl. 17:00
Hvor: Oppmøte på Nittedal Togstasjon

Bli med på årets hyggeligste langtur i Lillomarka tirsdag 16. august kl. 1700 sammen med ambassadør og ivrig terrengløper Liv Richter!

Liv vil ta dere med på prima stier fra Nittedal over Sinober og Barlindåsen, før dere avslutter på Grefsenkollen med byen beste utsikt og solnedgang. Og om dere er heldige, rekker dere pizza-serveringen! Dette blir en tur på cirka 15 km i rolig tempo, men du bør ha løpt 15 km i terreng før. 

Liv lover deg god stemning under hele langturen, som er en måned før Oslo Maraton braker løs den 17. september!

Møt opp på Nittedal togstasjon, løpetoget går kl. 1700! (Toget fra Oslo S går kl. 16.22 og er fremme på Nittedal kl. 16.51. 

Du melder deg på ved å trykke på attending på dette eventet.

Liv gleder seg en masse til å se dere!

Sjekk ut Facebook-eventet HER!

Plogging + Løpsstyrke

Når: Onsdag 24. august kl. 17:00
Hvor: Oppmøte i parken på St. Hanshaugen

I samarbeid med Gjensidige, Hold Norge rent og Ragn Sells inviterer vi deg til en ploggeøkt i St.Hanshaugen park onsdag den 24. august kl. 17.00!

Her vil vi plogge (plukke søppel+gå/gogge/jogge) i 30 minutter, før vi trener løpsstyrke i 30 minutter for de som vil være med på dette! Økten er en fin oppvarming til årets ploggedistanse under Oslo Maraton samt Strandryddeuka som også går av stabelen i september.

Vi stiller med poser og hansker, du tar med godt humør, vann og en matte å ligge på dersom du har dette. 

Det vil være folk fra Oslo Maraton tilstede som passer på din bagasje mens du plogger. 

Alle som møter opp får snacks fra Maxim!

Vel møtt! Og trykk SKAL på eventet om du kommer så vi vet hvor mange ploggere vi blir. 🙂

Sjekk ut Facebook-eventet HER!

Bli med oss på gjennomløping av årets løyper!

I tiden frem mot Oslo Maraton har du muligheten til å bli med oss å løpe gjennom løypene før årets løpefest! Gjennomløpingen er for alle uansett om du skal delta på BMW Oslo Maraton eller ikke, og vi tilpasser det til alle nivåer. 

Dette er fin mulighet til å bli kjent med årets løyper, samt en fin mulighet til en å få en sosial treningstur! 

Gjennomløping 3 km

Når: Tirsdag 30. august kl. 17:00
Hvor: Oppmøte på Rådhusplassen i Oslo

Sammen med vår løypesjef Tim Bennett og Oslo Maraton sine ambassadører, blir det gjennomløping av årets 3 km løype tirsdag 30. august. Vi kjører ulike fartsgrupper, tilpasset alle nivåer! 

Praktisk info: Start og mål er på Rådhusplassen, vi møtes ved Rådhustrappa. Der vil det stå noen som passer på din bagasje mens du løper.

Sjekk ut Facebook-eventet HER!

Gjennomløping 10 km

Når: Onsdag 7. september kl. 17:00
Hvor: Oppmøte på Rådhusplassen i Oslo

Sammen med løpere fra SK Vidar, vår løypesjef Tim Bennett og Oslo Maraton sine ambassadører, blir det gjennomløping av årets 10 km løype onsdag den 7. september. Vi kjører ulike fartsgrupper, tilpasset alle nivåer!

Praktisk info: Start og mål er på Rådhusplassen, vi møtes ved Rådhustrappa. Der vil det stå noen som passer på din bagasje mens du løper.

Sjekk ut Facebook-eventet HER!

Gjennomløping 21 km

Når: Søndag 28. august kl. 10:00
Hvor: Oppmøte på Rådhusplassen i Oslo

Sammen med løpere fra SK Vidar og Oslo Maraton sine ambassadører, blir det gjennomløping av årets halvmaratonløype søndag den 28. august kl. 10.00.
Vi kjører ulike fartsgrupper, tilpasset alle nivåer!

Løypa er den samme som blir løpt på maraton (da løpes det 2 runder).

Praktisk info: Start og mål er på Rådhusplassen, vi møtes ved Rådhustrappa. Der vil det også stå noen fra Oslo Maraton som passer på din bagasje mens du løper.

Sjekk ut Facebook-eventet HER!

HAR DU MELDT DEG PÅ BMW OSLO MARATON? 

Bli med på BMW Oslo Maraton 17. september 2022! 

Du kan velge mellom distansene 10 for Grete, halvmaraton, maraton og Oslotrippelen (73,3 km). Vi har også 10 km rullestol racing for rullestolbrukere, og egne klasser for paradeltagere på alle distanser. For barna har vi Sporty- og Miniløpet for alle mellom 0-13 år! 

Les mer om alle distansene våre her, eller meld deg på her

KOMMENDE LØPEGRUPPER

Her kommer informasjon om kommende løpegrupper. Vi skal ha løpegrupper med blant andre Aktiv mot kreft før sommeren, så det er bare å følge med! 

TIDLIGERE LØPEGRUPPER

STYRKE MED DR.DROPIN

Tirsdag den 21. juni arrangerte vi styrketrening med Dr. Dr.Dropin fysikalske. Økten var lagt opp av PT, tidligere idrettsutøver og fysioterapeut hos Dr.Dropin, Therese Skjølsvik. Hun tok oss gjennom en økt med fokus på styrkeøvelser rettet mot løpere. Økten ble belønnet med Maxim barer til alle deltagere, og 3 av de som møtte opp vant samtidig en liten premie! 

Bli en bedre løper!
For de som ønsker en løpsanalyse for å optimalisere løpssteget sitt og løpe mer økonomisk, kan dette bestilles hos vår samarbeidspartner Dr. Dropin. Les mer her.  

PUSTEROMMET I SKOGEN

31.mai arrangerte vi løpegruppe i samarbeid med Aktiv mot kreft. Løpegruppa ble holdt i Pusterommet i skogen ved Rikshospitalet.

Tidligere friidrettsutøver Ingvill Måkestad Bovim og langrennsløper Kasper Stadaas ledet en fin treningsøkt som besto av en blanding av intervaller, og ulike styrkeøvelser gjennom løypa til pusterommet og aktivitetene/utstyret man finner der.

Etter treningen ble det servert kaffe fra Kjeldsberg samt digge barer fra Maxim!

 

REFLEKSLØPET MED GJENSIDIGE

Onsdag 23. februar arrangerte vi Refleksløpet i samarbeid med vår partner Gjensidige, for å sette fokus på sikkerhet og viktigheten ved bruk av refleks i mørket.

Gjensidige delte ut refleksbånd til alle som var med, og serverte kaffe og kanelboller. Vi hadde også Taffel-vann levert av Rema 1000 og protein- og energibarer fra Maxim.

Rundt 150 personer var med på den 5 km lange runden med start og mål ved Grete Waitz statuen på Bislett Stadion. 

GARMINLØPET

Torsdag 21.april arrangerte vi Garminløpet i samarbeid med Garmin. Eventet startet med en kort presentasjon rundt Garminklokker og klokkenes ulike funksjoner.

Deretter la vi opp til  intervaller i ulikt tempo tilpasset ulike nivå. For de som ikke ønsket å løpe intervaller, var det også mulig å gå en runde på cirka 2,5 km. Garmin stilte med låneklokker for de som ville teste klokker. 

Økten ble belønnet med boller, kaffe fra Kjeldsberg, Taffelvann fra REMA 1000 og proteinbarer fra Maxim. Dessuten ble det trukket en heldig vinner som vant en Garmin Forerunner 745.

HAR DU MELDT DEG PÅ BMW OSLO MARATON? 

Bli med på BMW Oslo Maraton 17. september 2022! 

Du kan velge mellom distansene 10 for Grete, halvmaraton, maraton og Oslotrippelen (73,3 km). Vi har også 10 km rullestol racing for rullestolbrukere, og egne klasser for paradeltagere på alle distanser. For barna har vi Sporty- og Miniløpet for alle mellom 0-13 år! 

Les mer om alle distansene våre her, eller meld deg på her

© 2021 Oslo Maraton

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious