LAGPÅMELDING

Ta med hele kontoret, familien og vennegjengen på Julechallenge. Delta som et lag og motiver hverandre til bevegelse og aktivitet for en god sak gjennom hele desember! 

Er man påmeldt som et lag kan man blant annet søke opp egen resultatliste med lagets deltagere, så her er det rom for mange interne konkurranser og moro! Hvem har fullført flest luker? Hvem var raskest på gårsdagens luke? 

Lurer du på hva Julechallenge går ut på? Les alt om det her! 

HVORDAN OPPRETTE LAG 

Bedrifter og andre grupper kan melde seg på samlet ved å opprette lag på vår påmeldingsside. 

Når man oppretter et lag melder de som ønsker å delta på laget seg på gjennom en egen portal for deres lagpåmelding. Dere kan selv bestemme om hver enkelt deltager skal betale for seg selv når de melder seg på, eller om dere ønsker å betale samlet med faktura. Dette velger dere når dere oppretter laget. 

For å opprette et lag trykker man på «Opprett lag» på vår påmeldingside. Den som oppretter laget blir lagleder, og får tilgang til en laglederportal hvor man har oversikt over alle som er påmeldt laget. Her kan også lagleder legge til og endre på deltagernes påmeldinger dersom dere velger betaling med faktura.
 

Det er ingen begrensninger for hvor mange lagmedlemmer man kan ha, og man kan melde seg på alle de ulike challengene våre innenfor hvert lag.

Faktura
Om laget ditt velger å betale samlet med faktura vil vi sende ut faktura etter 10. desember og 27. desember.  

Bindende påmelding
Hver enkelt påmelding på laget er bindende og vil ikke bli refundert om noen skulle trekke seg. 
 
Har du spørsmål vedrørende lagpåmelding? Ta kontakt med oss på info@oslomaraton, og merk e-posten med «Lagpåmelding Julechallenge». 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious