ROMJULSCHALLENGE

25. – 31. desember arrangerer vi Romjulsløpet, et virtuelt løp som betyr at du kan løpe akkurat hvor du vil. Hver deltager på Romjulsløpet er med og bidrar til Kirkens Bymisjon og deres juleaksjon; Gled en som gruer seg til jul. Hver påmelding gir ett varmt måltid til en som trenger det. Du kan delta på seks ulike distanser, og vi har distanser for både store og små. Les mer om de ulike distansene her.

Ønsker du en ekstra utfordring, eller flere gode grunner til å komme deg ut og bevege deg litt innimellom all julekosen?

Bli med på en av våre Romjulschallenges! Vi har satt sammen pakker som består av to eller tre distanser, og det fungerer som følger:

 • Distansene løpes hver for seg (du skal ikke løpe dem sammenhengende)
 • Du laster opp en tid for hver distanse, og er med i resultatlistene for hver enkelt distanse
 • Tidene dine vil også legges sammen og du er med å konkurrere om beste totaltid på alle distansene sammenlagt

Melder du deg på en challenge melder du deg på flere distanser, og du gir ett varmt måltid per distanse du er påmeldt til noen som trenger det! Hva er vel bedre motivasjon enn det?

DETTE ER PAKKENE DU KAN VELGE MELLOM:
 • BRONZE CHALLENGE RACING (RULLESTOL)

  Denne pakken er for Rullestol Racing, og er satt sammen av våre to racing distanser, 3 og 10 kilometer. Totalt blir det 13 kilometer.

 • BRONZE CHALLENGE

  Denne pakken består av to distanser på totalt 13 kilometer, og er satt sammen av distansene 3 km og 10 km.

 • SILVER CHALLENGE

  Denne pakken består av totalt 34,1 kilometer, og er satt sammen av distansene 3 km, 10 km og Halvmaraton (21,1 km).

 • GOLD CHALLENGE

  Denne pakken består av totalt 73,3 kilometer, og er satt sammen av distansene 10 km, Halvmaraton (21,1 km) og Maraton (42,2 km).

PÅMELDINGSAVGIFT

Bronze Challenge Racing: 250 kroner
Bronze Challenge: 250 kroner
Silver Challenge: 350 kroner
Gold Challenge: 350 kroner

Hvordan melder du deg på?

For å bli med på en challenge melder du deg på som vanlig gjennom vår påmeldingsside. Velg den challengen du ønsker å delta på, og fullfør påmeldingen.

Du kan også på challenge kjøpe reelle medaljer ved påmelding eller på «Min Side». Som påmeldt til en challenge kjøper du da en pakke med medaljer for de distansene som er i din challenge. Om du for eksempel melder deg på Bronze Challenge og kjøper medalje vil du motta medalje for Juletreeren (3 km) og Pepperkakemila (10 km).

Når du har fullført påmeldingen din får du bekreftelse på e-posten din. Da vil du motta en bekreftelse for hver av distansene du er påmeldt i tillegg til en bekreftelse for challengen. Dette kan kanskje være litt forvirrende, men det er nødvendig for at du og vi skal kunne registrere alle resultatene dine både på de ulike distansene og selve challengen. Du skal slippe å logge inn på fire ulike «min side», du kan enkelt navigere mellom alle sidene etter at du har logget inn på en av dem. Nærmere arrangementet vil du motta en e-post som forklarer deg enkelt steg-for-steg hvordan du deltar på din challenge.

Tar du utfordringen? 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious