Oslotrippelen

Oslotrippelen (73km)

Deltagerinformasjon

_L6Y8513_EF

Oslotrippelen er et løp på 73 km, hvor man løper distansene 42 km, 21 km og 10 km på samme dag, 21. september 2019.

Påmelding

Aldersgrense for deltagelse: 18 år.

Priser

1540 NOK

Makstider

Trippeldeltakere må rekke siste pulje på neste distanse. Rekker de ikke dette er de ute av Oslotrippelen.

Start -og puljetider

Deltakere av Oslotrippelen velger selv hvilken pulje de vil starte i på hver distanse.
Tidene vil bli publisert nærmere arrangementet.

_MG_1432

Resultater

Hver deltaker vil få resultat på hver distanse, samt totaltid for Oslotrippelen.

Sikkerhet

Volvat Medisinske Senter og Norsk Folkehjelp kommer til å være tilgjengelig med helsepersonell i hovedteltet ved målområdet, og ved stasjoner i løypa i områdene Tøyen og Skøyen for å ta imot akutte skader og medisinske behov. Det vil også være helsepersonell tilgengelig i Trippelteltet som vil bli plassert ved start-/målgang.

Volvats leger, sykepleiere og fysioterapeuter har bred erfaring innenfor akutt skadebehandling. Alle med idrettsmedisinsk kompetanse.

Trippelteltet

Den 21. september vil alle deltakere av Oslotrippelen oppholde seg i et eget telt plassert ved start-/målgang. Her vil alt være tilrettelagt for hver enkelte løper, slik at de kan fokusere på løpet, mens BMW Oslo Maraton håndterer det praktiske.

Hente startnummer

Uken før arrangementet vil du få tilsendt et startkort til din registrerte e-postadresse. Ved henting av startnummeret må du vise startkortet sammen med gyldig ID. Henting av startnummer og t-skjorte skjer i Trippelteltet ved start-/målgang.

Ved henting av startnummer for andre må det vises til startkort og kopi av personens legitimasjon.

Expo

Expo-teltet er plassert på Rådhusplassen. Her vil flere aktører innen sport og helse være representert med egne stands. Åpningstider vil bli publisert nærmere arrangementet.

Bagasje og oppbevaring

Det vil være oppbevaringsmuligheter i Trippelteltet. Deltageren oppfordres til å merke bagasjen godt med startnummeret. Legg ikke igjen verdisaker.

BMW Oslo Maraton gjør oppmerksom på at alt av tøy og utstyr som ikke blir hentet etter avtale blir gitt bort til Fattighuset.

_L6Y7633

Mat og drikkestasjoner

Det vil være fri tilgang til mat og drikke i Trippelteltet.

På Maraton vil det være mat- og drikkestasjoner plassert rundt i løypen. På Halvmaraton og «10 for Grete» vil det også være mat- og drikkestasjoner plassert rundt i løypen. Vennligst se løypekart for plasseringer.

Skifte og toaletter

Trippeldeltakere kan skifte i Trippelteltet. Mer info rundt toalett kommer nærmere løpet.

Fartsholdere

Det vil være fartsholdere med skilt på ryggen i tillegg til ballonger hengende over seg slik at de er lett synlige i feltene bakover.

Tider Maraton: 3.00, 3.15, 3.30, 3.45, 4.00, 4.15, 4.30

Tider Halvmaraton: 1.30, 1.40, 1.45, 1.50, 1.55, 2.00

Premiering og fotografering

Alle deltakere som gjennomfører BMW Oslo Maraton vil motta medalje etter målgang. De som fullfører trippelen vil motta en egen hedersmedalje. Alle klassevinnerne vil motta premier fra våre samarbeidspartnere.

Marathon Photos er vår offisielle leverandør av bilder og diplomer under arrangementet på lørdag. Smil til fotografen når du nærmer deg målstreken og kjøp et minne for livet på deres nettside etter løpet.

_L6Y6846

Ønsker du å delta sammen med familien på BMW Oslo Maraton?

I Spikersuppa arrangeres det eget maraton for barn fra 0 – 12 år. Her vil det være aktiviteter i regi av SK Vidar og Idrettsbarnehage fra kl 10.00 til 15.00. Se Barnas Maraton for mer informasjon her.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere