Maraton (42km)

_MG_5654

Tidspunkt

BMW Oslo Maraton vil bli arrangert 21. september 2019.

Aldersgrense

Du må ha fylt 18 år for å delta på denne distansen.

Priser

650 NOK

Start -og puljetider

Start- og puljetider kommer nærmere arrangementet.

Maksimumstid: 6 timer. Løperen må ha passert halvveis på under 3 timer for å ikke bli stoppet.

Sikkerhet

Volvat Medisinske Senter og Norsk Folkehjelp kommer til å være tilgjengelig med helsepersonell i hovedteltet ved målområdet og ved stasjon i løypa ved Frogner Stadion. De vil hjelpe med akutte skader og medisinske behov.

Volvats leger, sykepleiere og fysioterapeuter har bred erfaring innenfor akutt skadebehandling. Alle har idrettsmedisinsk kompetanse.

Løypekart

Dette var løypen i 2018. For distansen maraton løpes løypen 2 ganger. Løypekart for 2019 kommer nærmere arrangementet

Hente startnummer

Uken før arrangementet vil du få tilsendt et startkort til din registrerte e-postadresse. Ved henting av startnummer må du vise startkortet sammen med gyldig ID. Henting av startnummer skjer i Sport- og helsemesse/Sekretariatet på Rådhusplassen.

Ved henting av startnummer for andre må det vises til startkort og kopi av personens legitimasjon.

Åpningstider Expo:

Kommer nærmere arrangementet.

Bagasje og oppbevaring

Det vil være oppbevaringsmuligheter ved startområdet. På grunn av sikkerhetsmessige årsaker vil det kun være mulig å levere inn deltagerposen som hver deltager mottar ved henting av startnummer. Store kofferter og bager vil ikke godtas. Deltageren oppfordres til å merke bagasjen godt med startnummeret. Legg ikke igjen verdisaker. Kom i god tid, da det forventes noe kø. Vi gjør oppmerksom på at alt av tøy og utstyr som ikke blir hentet etter avtale blir gitt bort til Fattighuset.

Mat og drikkestasjoner

Det vil være mat og drikkestasjoner plassert rundt i løypen. Mer informasjon vil komme nærmere arrangementet.

Toaletter

Det vil være toaletter utplassert på Rådhusplassen, i startområdet og i løypen ved alle drikkestasjonene. Ved start på halvmaraton må man forvente en del kø, vennligst vær ute i god tid.

 

_DSC9603

Fartsholdere

Det vil være fartsholdere med skilt på ryggen, i tillegg til ballonger hengende over seg, slik at de er lett synlige i feltene bakover (se eksempelbilde over).

Tider: 3.00, 3.15, 3.30, 3.45, 4.00, 4.15, 4.30, 4.45, 5.00, og 5.30

Premiering og fotografering

Alle deltagere som gjennomfører BMW Oslo Maraton vil motta medalje etter målgang. Alle klassevinnerne vil motta premier fra våre samarbeidspartnere.

Marathon Photos er vår offisielle leverandør av bilder og diplomer under arrangementet på lørdag. Smil til fotografen når du nærmer deg målstreken og kjøp et minne for livet på deres nettside etter løpet.

svein nyhetsbrev

Ønsker du å delta sammen med familien på BMW Oslo Maraton?

På Kontraskjæret arrangeres det eget maraton for barn fra 0 – 12 år. Her vil det være aktiviteter i regi av SK Vidar og Idrettsbarnehage fra kl 10.00 til 15.00. Se Barnas Maraton for mer informasjon her.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere