Maraton (42km)

_MG_5654

Tidspunkt

BMW Oslo Maraton vil bli arrangert 16. september 2017.

Priser

  • 29.09.2016 – 31.12.2016: 630kr
  • 01.01.2017 – 31.03.2017: 735kr
  • 01.04.2017 – 12.09.2017: 885kr

Aldersgrense for deltagelse på denne distansen: 18 år

Start -og puljetider

Starttidspunkt: 09:15

 

Tidspunkt for start er med forbehold om endringer. Mer informasjon om puljetider kommer nærmere arrangementet.

 

Maksimumstid: 6 timer, løperen må ha passert halvveis på under 3 timer for å ikke bli stoppet.

Sikkerhet

Volvat Medisinske Senter og Norsk Folkehjelp kommer til å være tilgjengelig med helsepersonell i hovedteltet ved målområdet og ved stasjoner i løypa i områdene Tøyen og Skøyen for å ta imot akutte skader og medisinske behov.

Volvats leger, sykepleiere og fysioterapeuter har bred erfaring innenfor akutt skadebehandling. Alle med idrettsmedisinsk kompetanse.

Løypekart

Løypekart er for 2016. 

Hente startnummer

Uken før arrangementet vil du få tilsendt et startkort til din registrerte e-postadresse. Ved henting av startnummeret må du vise startkortet sammen med gyldig ID. Henting av startnummer skjer i Sport- og helsemesse/Sekretariatet på Rådhusplassen.

Ved henting av startnummer for andre må det vises til startkort og kopi av personens legitimasjon.

Åpningstider Sport- og Helsemesse:

Mer informasjon kommer nærmere arrangementet.

Bagasje og oppbevaring

Det vil være oppbevaringsmuligheter ved startområdet. På grunn av sikkerhetsmessige årsaker vil det kun være mulig å levere inn deltagerposen som hver deltager mottar ved henting av startnummer. Store kofferter og bager vil ikke være godkjent. Deltageren oppfordres til å merke bagasjen godt med startnummeret. Legg ikke igjen verdisaker. Kom i god tid da det forventes noe kø.

BMW Oslo Maraton gjør oppmerksom på at alt av tøy og utstyr som ikke bli hentet etter avtale blir gitt bort til Fattighuset.

 

_DSC0385

Mat og drikkestasjoner

Det vil være mat og drikkestasjoner plassert rundt i løypen. Mer informasjon vil komme nærmere arrangementet.

Dusj, skifte og toaletter

Det vil være mulighet for dusj og skifte på Ruseløkkaskole i Løkkeveien. Bagasjeoppbevaring vil være tilgjengelig ved Rådhusplassen.

På Rådhusplassen, i startområdet og i løypen ved alle drikkestasjonene vil det være toaletter disponibelt. Ved start på halvmaraton må man forvente en del kø, vennligst vær ute i god tid.

_DSC9603

Fartsholdere

Det vil være fartsholdere med skilt på ryggen i tillegg til ballonger hengende over seg slik at de er lett synlige i feltene bakover.

Tider: 3.00, 3.15, 3.30, 3.45, 4.00, 4.15, 4.30, 4.45, 5.00, og 5.30

Premiering og fotografering

Alle deltakere som gjennomfører BMW Oslo Maraton vil motta medalje etter målgang. Alle klassevinnerne vil motta premier fra våre samarbeidspartnere.

Marathon Photos er vår offisielle leverandør av bilder og diplomer under arrangementet på lørdag. Smil til fotografen når du nærmer deg målstreken og kjøp et minne for livet på deres nettside etter løpet.

svein nyhetsbrev

Ønsker du å delta sammen med familien på BMW Oslo Maraton?

I Spikersuppa arrangeres det eget maraton for barn fra 0 – 12 år. Her vil det være aktiviteter i regi av SK Vidar og Idrettsbarnehage fra kl 10.00 til 15.00. Se Barnas Maraton for mer informasjon her.

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere