Barnas Maraton

Barnas Maraton

Ta med barna på en morsom og aktiv dag på Kontraskjæret!

Det er ikke bare de voksne som får utfordre seg selv på løpefronten under BMW Oslo Maraton. På Kontraskjæret arrangeres det aktiviteter for barn mellom 0 – 12 år, i regi av SK Vidar og Læringsverkstedet idrettsbarnehagen.

Aktiviteter

Det arrangeres Minimaraton for barn fra 0 – 4 år, dette er en løype på 100 meter.

For barn fra 5 – 12 år arrangeres Barnas Maraton, med en løype på 500 meter for de mellom 5 – 9 år og 1000 meter for de mellom 10 – 12 år.

I tillegg til løpene er det flere andre aktiviteter der barna kan leke seg og har det gøy med aktivitet og idrett. Under ser du noen av aktivitetene vi hadde med i 2019:

Tidspunkt

Barnas Maraton arrangeres 18. september 2021.

Aktivitetene starter kl. 10:00, og avsluttes kl. 15:00.

 

Starttid Barnas Maraton (med forbehold om endringer):

  • 10 – 12 år (1000 m):            kl. 12:00
  • 5 – 6 år (500 m):                  kl. 12:15
  • 7 – 9 år (500 m):                  kl. 12:30
  • Familiepulje (500 m):        kl. 12:45

Minimaraton (0 – 4 år) kan man løpe når man vil mellom 13:00 og 15:00.

Pris

Uansett pulje:     150 NOK*

(Dersom man ønsker at barnet skal få startnummer og motta medalje i mål må man melde seg på)

*Inkludert i prisen får barna startnummer, T-skjorte og når de kommer i mål mottar de medalje.

 

Maks aldersgrense for å delta i Barnas Maraton er 12 år.

 

Franzefossmonsterne er også på plass, og lærer barna om miljø og søppelsortering!

 

Sikkerhet

Med unntak av Mini Maraton og Familiepuljen er det ikke tillatt at foreldre løper med barna. I Familiepuljen kl 12. 45 MÅ foreldre løpe sammen med barna. Vi stiller med både aktive løypevakter (som løper med barna) og løypevakter som vil stå plassert rundt i løypen. Hele løypen vil være gjerdet inn.

Grunnet sikkerhet er det kun mulig å hente barna ved slusegangen i enden av målområdet. Barn blir sluset ut en og en. Barn som ikke finner sine foreldre ved målutgangen vil bli tatt hånd om av ansatte i Læringsverkstedet idrettsbarnehagen.

 

Ved henting av startnummer vil dere få to armbånd med navnelapp, en til barnet og en til foresatte. Her skal navn på foresatte og kontaktinformasjon skrives på. Av sikkerhetsmessige grunner må foresatte ha med dette armbåndet ved henting av sitt barn fra utslusingen i målområdet.

Hente startnummer

Uken før arrangementet vil du få tilsendt et startkort til din registrerte e-postadresse og på SMS. Ved henting av startnummeret må du vise startkortet sammen med gyldig ID. Ved henting av startnummer for andre må det vises til startkort og kopi av personens legitimasjon.

 

Torsdag og fredag før arrangementet kan startnummer hentes i Expo-teltet på Rådhusplassen. Det er en egen stand for Barnas Maraton inne i teltet.

Lørdagen vil henting av startnummer skje ved aktivitetsområdet på Kontraskjæret. Der vil være et egen telt merket med startnummerutdeling.

 

Løypekart

  • Blå løype = 500 meter.
  • Rød løype = 100 meter. 

 

 

_DSC9754

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere