Blog
  • Hjem
18
06
2018

Vi lanserer Ploggedistanse 10 KM!

Enda ikke hørt om Plogging? Den nye løpetrenden går ut på å plukke søppel, mens man jogger. Supert for folkehelsa – supert for miljøet! Vi i BMW Oslo Maraton elsker denne nye trenden, og lanserer derfor en egen ploggedistanse der halve inntekten går til In The Same Boat, og deres bekjemping av marin forsøpling.  

 

Hele Norge plogger! Under hashtaggen #Plogging deler nå tusenvis bilder i sosiale medier av søppelplukkende joggere, og nyhetsmedier over hele verden har omtalt fenomenet.

Nå kan du også plogge under BMW Oslo Maraton (10 km). Dette er distansen for deg som vil løpe, men samtidig bidra til å gjøre Oslo litt renere.

Man vil få utdelt søppelsekk og hansker, og får en makstid på å fullføre mila. Her er imidlertid ikke tida det viktigste – men å få samlet mest mulig søppel langs løypa. Mer om konkurranseregler og premier kommer nærmere arrangementet.

 

MELD DEG PÅ HER.

Vi har slått oss sammen med den ideelle organisasjonen In The Same Boat, som arrangerer Oslo Maraton Plogging Tour rundt i Norge gjennom sommeren. Turnéen avsluttes på BMW Oslo Maraton 15. september 2018, som også er dato for World Cleanup day. Sammen gjør vi Oslo litt sprekere og litt grønnere! Oslo Maraton donerer også halve summen fra startkontingentene på 350 kroner til In The Same Boat, og deres arbeid for å begrense marin forsøpling.

 

Mer deltakerinformasjon kommer. 

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere