SMARTMATRASKEBEIN.NO

Ida Bergsløkken er SK Vidar utøver og står bak bloggen «smartmatraskebein.no». Hun kaller seg selv en supermosjonist og er det nye stjerneskuddet til klubben SK Vidar!

Ida skal delta på sitt tredje halvmaraton under Danske Bank Oslo Maraton 19. september 2015. På Hennes blogg vil hun fortelle om sin vei frem mot 19. september – Prosjekt NM: Halvmaraton. Innleggene til Ida vil bli delt på vår side, men du kan også gå inn her for å se hele bloggen.

PROSJEKT NM: Halvmaraton

Æææææ, enda mere NM!

nmhalv-800x600

Siden jeg synes NM var så kjekt, så fortsetter jeg likeså greit innenfor sjangeren, jeg. Viser seg at Oslo Maraton arrangerer NM i halvmaraton 19.september, og i går meldte jeg meg på.

 
Prosjektet ble på en måte til på bilturen mellom Stavanger og Haugesund på vei til NM i friidrett for to uker siden. Løpepraten var godt i gang i baksetet, og jeg nevnte tilfeldigvis at jeg kanskje vurderte København halvmaraton. Nå ble det litt mye støy fra baksetet, sa Jack Waitz. Og jeg bare ææææææ, har jeg skravla for mye? Jeg? Hæææ? Neppe. Dette er jo bare oppvarmingsprat, tenkte jeg. Hehehe.
Men det var ikke noe gærnt med hverken skravlenivået eller intensiteten. Puh!
Men en ting som var sikkert, var at jeg  hadde valgt feil by foran ordet halvmaraton. Det var jo Oslo som gjaldt måtte jeg skjønne. Kunne ikke annet enn å si meg enig, selv om København er noe flatere og det bugner av en haug av spisesteder og butikker jeg mer enn gjerne skulle ha vært innom. Stena Line får vente, si!

 
Jeg har bare løpt halvmaraton to ganger før.
Én gang i Oslo og én gang i Berlin.

 
Stats:
Oslo halvmaraton 2010: 1:37:37
Berlin halvmaraton 2014: 1:24:13
Jeg har ingen fastlagt treningsplan eller noen taktikk foreløpig, så det må jeg pønske ut ASAP. Det eneste jeg vet sikkert, og som jeg lærte etter Berlin, var at mere løping ikke alltid er til det bedre, for da kan det jo hende du må hoppe deg opp Ekebergåsen med moonboot og krykker.

smartmatraskebein

Dagens tips: Tren smart og ikke overdriv.
Kommer tilbake med oppdateringer om prosjektet straks.

Vil du se hele bloggen til Ida? Trykk her

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious