ROMJULSLØPET RUNDER 600 PÅMELDINGER!

Romjulsløpet er et løp der hver påmeldt deltager generer et varmt måltid til en som trenger det.
Julen er en tid preget av samhold, glede og forventning. Men for mange er det ikke slik. Julen kan være en sørgelig påminnelse om ensomheten, fortvilelsen og usikkerheten man må leve med.

Til nå har Romjulsløpet 600 påmeldte. Dette er 600 mennesker som skal ut og løpe i romjulen. Det er 600 mennesker som har satt seg et mål om å gjennomføre en av distansene, og som samtidig bidrar til 600 varme måltider til Kirkens Bymisjons juleaksjon.

«Vi håper mange flere vil være med å støtte Kirkens Bymisjon og samtidig holde seg i fysisk aktivitet. Romjulen er en periode de fleste har litt bedre tid. Tid til å reflektere og tid til å holde seg i form. Romjulsløpet er virtuelt og kan løpes hvor som helst i verden. Man løper ikke bare for seg selv, men man løper for å kunne glede noen som gruer seg til jul sier arrangøren Oslo Maraton»

Løpet varer hele romjulen fra 25. desember til og med 31. desember kl. 23:59. Man kan løpe når som helst og hvor som helst. Er man ikke fornøyd med tiden sin, kan man løpe så mange ganger man vil. Det vil også være muligheter å melde seg på en valgfri challenge med flere distanser inkludert.

«Vi gleder oss til å fylle romjulen med et meningsfylt løp, og håper mange vil være med og utfordre seg selv, samtidig som man vet at å delta også gir litt ekstra mening. Vi kan sammen være med å bidra til et litt bedre samfunn avslutter arrangøren»

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious