Oslo Maraton med ny daglig leder

May Britt Dørum-Persen tar over som daglig leder for både SK Vidar og Oslo Maraton AS. Tidligere daglig leder i Oslo Maraton og Sportsklubben Vidar, Karen Kvalevåg, gikk til stillingen Generalsekretær i NIF 1. oktober 2017.  May Britt Dørum-Persen har en lang karriere bl. a. som økonomidirektør i et av Norges ledende advokatfirmaer bak seg.  Dørum-Persen tiltrer stillingen som daglig leder 23. november 2017.

-Vi er veldig fornøyde med å få May Britt med på laget. Karen Kvalevåg gjorde utrolig god innsats, og fikk snudd på arrangementet slik at BMW Oslo Maraton gikk med godt overskudd etter årets avvikling. Vi er sikre på at May Britt vil gjøre en like god innsats og kan løfte både arrangementet og Sportsklubben, sier styreleder i Oslo Maraton, Anne Grethe Solberg.

BMW Oslo Maraton handler om å motivere til god folkehelse, med glede og mestring i sentrum. Dette er en folkefest med distanser for alle nivåer og ambisjoner. Et overskudd i Oslo Maraton AS går tilbake til SK Vidar, slik at klubben kan tilrettelegge for trening til sine utøvere.

-Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på oppgaven med å videreføre den suksessrike utviklingen i Oslo Maraton AS. Med stort pågangsmot, entusiasme og samarbeidsvilje ser jeg frem til å videreutvikle og ytterligere styrke SK Vidar. Vi har store ambisjoner for Oslo Maraton og SK Vidar fremover, sier Dørum-Persen.

May Britt Dørum-Persen, daglig leder i Oslo Maraton og SK Vidar

 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious