Blog
  • Hjem
26
08
2016

Løpegrupper 27. august

Bli motivert med løpegruppene med Team SVETT denne lørdagen! YR melder pent vær, så bruk anledningen til å løpe i godt selskap på Sognsvann 🙂

Oppmøte kl 10.00 ved bommen på Sognsvann.

Agenda august
Konkurransemåneden nærmer seg! Planen for august er å fortsette med gode intervalløkter og noe lengre intervaller før vi trapper ned på lengden i september.

Agenda 27. august
Intervaller: 5 x 2 min, 5 x 1 min og 5 x 30 sek

Oppvarming
Felles oppvarming på plenen nedenfor bommen med løpsspesifikke oppvarmingsøvelser. Deretter deler vi inn i 3 grupper etter nivå: svett (nivå 1), svettere (nivå 2), svettest (nivå 3). Hver gruppe varmer yttligere opp med +/- 10 min lett jogg, før de starter på hoveddelen og avrunder med en kort styrke del for kjernemuskulaturen med påfølgende tøyeøvelser.

Instruktører
Løpegruppene gjennomføres av profesjonelle trenere fra SATS ELIXIA.

Team Svett er nivå 1, for deg som ønsker å komme i gang med treningen, trener moderat eller ønsker en rolig treningsøkt. Løpsfart ca 07:00-08:00 min pr km.

Team Svettere er nivå 2, for deg som trener regelmessig. Hvis du søker nye utfordringer og tips innen trening er dette noe for deg. Løpsfart 5:30-7:00 min pr km.

Team Svettest er nivå 3 og det høyeste nivået. Team Svettest er for deg som løper på et høyt nivå og ønsker utfordringer og tips innen treningen. Løpsfart 05:30 min pr km og raskere.
 
Løpegruppene er gratis og for alle!
«Jeg er med – er du?»

 

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere