LØP MED OSS PÅ WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2024

For de fleste er det å gå eller løpe noe vi tar for gitt, men for mange andre er dette kun en drøm. Stiftelsen Wings for Life jobber for å en dag gjøre denne drømmen til virkelighet ved å finne en kur mot ryggmargsskader!

Den visjonen kan DU bidra til ved å løpe for de som ikke kan! Startskuddet går søndag 5. mai klokken 13.00, og du står fritt til å enten løpe med Wings for Life World Run appen akkurat hvor du vil, eller løpe sammen med likesinnede i enten Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand eller Tromsø.

For kun 25 EUR kan du delta i Wings for Life World Run og bidra til å sette fokus på en viktig sak, der 100% av inntektene går uavkortet til arbeidet med å finne en kur mot ryggmargsskader. Du trenger ikke være en maratonløper for å delta – det viktigste er at du deltar.

Slik kan du være med å løpe for de som ikke kan:

1. Meld deg på ved å gå inn via https://www.wingsforlifeworldrun.com/

2. Last ned appen Wings for Life World Run fra App Store eller Google Play

3. Løp søndag 5. mai kl. 13.00 med oss. Enten der du er eller bli med å løp sammen med oss på Fornebu (midten av Nansenparken) Vi møtes kl 1245, se etter Oslo Maraton beachflag.

Bli en del av vårt lag og løp med oss i Oslo (eller hvor du vil)!
Vi samles denne dagen i Oslo for å løpe sammen, og du er invitert til å være med på laget vårt! Enten du løper med oss fysisk eller via appen kan du melde deg på og joine vårt OsloMaraton team HER . Har du bruker fra før behøver du bare å betale årets kontigent for å bli med på laget. Dersom du ikke har bruker, må du lage bruker og registrere deg + betale kontigent for å være med på laget. SES VI?!

Du finner oss ved start ved Festplassen i Nansenparken på Fornebu. Se etter Oslo Maraton beachflags! Vi møtes kl 1245 og løper sammen kl 13.00. Les mer om løpet i Oslo!

Med appen kan du delta i Wings for Life uansett hvor du er i verden. Søndag 5. mai kl. 13 – samtidig som alle andre – starter du å løpe, men det er ingen mållinje. I stedet begynner en virtuell bil å kjøre 30 minutter etter start og når den har tatt deg igjen er du ferdig. I Wings for Life World Run-appen blir du oppdatert på hvor langt unna bilen er, og når du er ferdig med ditt løp. Hvor langt klarer du å løpe før bilen tar deg igjen?

Les mer Wings for Life World Run, og meld deg på årets løp her:

https://www.wingsforlifeworldrun.com/ 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious