Resultatene strømmer på i Romjulsløpet

På Romjulsløpets femte dag har vi fått inn flere gode tider på de forskjellige distansene. Tusenvis av løpere skal i perioden 25-31. desember begi seg ut på løpetur.

Den første resultatoppdateringen viser at mange har løpt bra. Listen vil endre seg underveis, og man kan løpe så mange ganger man vil og erstatte sin eksisterende tid.

Vi starter like gjerne kronologisk fra kortest til lengst distanse.

 

JULETREEREN

På herresiden leder foreløpig Mathias Køhn på tiden 10:14. Dette er 32 sekunder raskere enn Jens Andreas Melheim. Like bak ligger Tom Tuhus. Det blir spennende å se om disse tidene holder, eller om det vil dukke opp utfordrere.

På kvinnesiden er det foreløpig Jane Peeterso fra Estland som leder på tiden 12:18. Peeterso løp i Cork i Irland. Like bak lurer Kjersti Pleym. Simone Ingeberg innehar tredjeplassen. Men har kan mye skje, flere resultater vil tikke inn de neste dagene, og alle kan prøve å forbedre sin egen tid så mange ganger de ønsker.

 

PEPPERKAKEMILA

En av verdens beste veteranløpere på kvinnesiden, Inger Dagny Saanum leder med 40:13, tett etterfulgt av Mari Brox. Brox sin ektemann leder for øvrig herreklassen, så her har vi en skikkelig løpefamilie. Hennes mor, Synnøve er også en svært god veteranløper.

Lasse Blom leder altså herreklassen foran Ole Kristian Sørland. Blom klokket inn på 35:26 på sine 10 kilometer. Det ryktes om 10 sekundmeter vind og smågufne forhold!

 

HALVMARATON

En av de mest populære distansene under Oslo Maraton sine løp er halvmaraton, og foreløpig ledes distansen av Inga Mageli på 1:33:02. Hun har skaffet seg en luke til de neste plassene, så spørsmålet blir om noen kan makte å utfordre Mageli sin tid?

På herresiden har Oslo Maraton sin egen ambassadør også kalt Trippelkongen, Sebastian Conrad Håkansson ledertiden med den utrolige tiden 1:09:41. Hele 13 minutter ned til foreløpig andreplassen til Andreas Ulvær.

Oslo Maratons Jack Waitz er full av beundring for Sebastian. Det han driver med er helt enormt! Det han holder på med er utrolig imponerende. Hvor får han viljestyrken fra? Lurer Waitz på

Til dette svarer Sebastian;

Har man meldt seg på så må man gjøre det skikkelig. Jeg har en veldig god form inne om dagen, så det kostet faktisk overraskende lite de to løpene. Men det er lettere med virtuelle løp i år når alt annet er avlyst. Og har man meldt seg på så får man gjennomføre det, sier Sebastian

 

SNØMANNATON

På maratondistansen «Snømannaton» leder trippelkongen Sebastian Conrad Håkansson på tiden 2:3:14. I tøffe forhold viser han enorm styrke og vilje. Kjetil Engen-Fadnes ligger på andreplass. Her forventes det mange oppdateringer underveis, og flere sterke tider kan vi få se. Det skal nok noe til å vippe Sebastian ned fra toppen, men ingenting er umulig!

På tiden 3:41:27 leder Eleni Xiros på kvinneklassen, over en halv time raskere enn Hilde Johansen på andreplassen. Her kan alt skje, de neste dagene vil vise om Xiros sin tid vil holde hele veien inn.

 

Tidene vil de neste dagene muligens forandre seg. Det er veldig mange løpere som ennå ikke har registrert tiden sin, og det kan forventes at ting vil bli snudd på hodet. Vi følger spent med, og vil komme med en ny oppdatering. Se hvem som leder din distanse, eller se om naboen har vært ute å løpt. Følg resultatlisten live her! 

Har du ennå ikke meldt deg på? Det er IKKE for sent! Meld deg på her!

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious