«Mitt Maraton» Team Hansen

Under BMW Oslo Maraton 2016 skal Team Hansen delta på det nye konseptet Trippelteam. Team Hansen består av medlemmene Ida Hansen (1995), Isabel Aarnes (1984), Audun Nilsen Raaer (1984), Martin Hansen (1992), Gunnar Hansen (1967) og Bjørn Hansen (1965). Hvor de tre sistnevnte skal delta på Trippelteam 2016.

Team Hansen ble opprettet i 2015 med tanke på bedre utvikling og prestasjoner innen enkelte idretter samt å få ett godt samhold i gruppa og motivere hverandre slik at treningsgleden blir optimal. Familien Hansen har vært aktive og hatt prestasjoner innen ulike idretter.

-Vi valgt ut tre idretter som vi skal satse på fremover som ett team. Som teamlogoen tilsier er det mest fokus på sykkel, etterfulgt av løping og deretter langrenn. Grunnen til at sykkel kommer som førsteprioritet er rett og slett fordi alle 3 som startet opp teamet driver med sykling, og har prestert innenfor dette tidligere, sier Team Hansen.

Team Hansen har ikke som mål å bli best, men å prestere innen flere idretter til sitt nivå, kunne spre glede i løypene og på konkurransene hvor de deltar.

Skjermbilde 2016-04-24 kl. 18.51.11

Hvordan trener Team Hansen?

­Vi har to faste dager i uka med fellestrening hvor vi en av dagene inviterer de som ønsker til å bli med på en treningsøkt gjennom vår Facebookside. Siden vi driver med tre ulike sporter som er relativt års bestemte, varierer vi treningene ettersom hvilken sesong vi befinner oss i med sykkel, løp eller langrenn. Vi prøver også å få til gjennomkjøringer av konkurranseløyper/trasser eller lignende 1-­3 uker før selve konkurransen, sier Team Hansen.

Med tre forskjellige idretter stiller Team Hansen ofte opp på typiske trippel­konkurranser. Treningene handler ikke bare om prestasjoner, men også deres videre utvikling som team og for hvert enkelt medlem.

Hvorfor Trippelteam?

­Vi ønsker å delta på Trippelteam under Oslo Maraton, rett og slett fordi vi synes konseptet er genialt med tanke på at det burde være godt tilpasset hver enkelt løper som løper hver distanse. Trippelteam vil bli en folkefest og med en slik stemning i og rundt løypa vil dette være en perfekt konkurranse for oss og delta i, sier Team Hansen.

Gunnar, Martin og Bjørn deltar på Trippelteam for å kunne samarbeide godt om en god tid prestasjonsmessig for deres nivå tilsammen innen løp.

Noen av konkurransene Team Hansen deltar på i 2016:

 • ­ Furusjøen Rundt (sykkel, løp og langrenn)
 • ­ Birken (sykkel, løp og langrenn)
 • ­ Halve styrkeprøven
 • ­ Bmc­Rittet
 • ­ Kongerittet
 • ­ Holmestrand Maraton
 • ­ Sentrumsløpet
 • ­ Eco trail 80km
 • ­ BMW Oslo Maraton
 • ­ Bjerke løpet
 • ­ Hytteplan mila
 • ­ Holmenkollmarsjen

Skjermbilde 2016-04-24 kl. 18.51.21

Du finner Team Hansen på Facebook her. 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious