NYHET! Løpeprat x Oslo Maraton starter løpegrupper

NYHET! Vi lanserer ukentlige løpegrupper i samarbeid med gutta fra podkasten Løpeprat og Oslo Maraton. Hver onsdag fra og med 10. januar kickstarter vi det nye året med lavterskel og sosial løpegruppe som passer alle!

Hver onsdag løper vi sammen en rolig og sosial tur. Løypa er ca 6-7 kilometer men består av to forskjellige runder – så det vil være mulig å være med på halvparten av turen. Farten vil være rundt 6.00 (men har også en gruppe som kan løpe roligere).

Ta en prat med gutta fra podkasten Løpeprat eller Oslo Maraton, still spørsmål og bli med på moroa. Dette blir sosialt og gøy, ta med deg en venn eller få deg nye løpevenner!

📍: Start og mål: Rådhusplassen (utenfor Nobels fredssenter)
🗓️: Oppstart: onsdag 10. januar (og deretter hver onsdag)
🕟: Kl. 18:00-18:45
🏃🏻‍♀️: Distanse ca 6-7 kilometer

Nyskjerrig på podkasten Løpeprat?

Løpeprat er en podcast for deg som ønsker å lytte til noe samtidig som du er på jobb, slapper av, o.l. Lars Andreas, Mikkel og Morten ønsker å finne ut hvordan løping og trening fungerer best, gjennom oppsummering av treningsuker og refleksjoner av deres trening. Gjennom intervjuer med andre treningsglade ønsker de å fremme ulike treningsfilosofier og treningsmåter, slik at du som lytter kan forstå at det ikke funnes kun ÈN metode. Hør podkasten HER 🙂

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious