Barnas aktivitetsdag

Oppvarming

Start dagen med en oppvarmingsdans! 😀

Aktivitetshefte

Sammen med Læringsverkstedet har vi vi lagd et aktivitetshefte med flere spennende aktiviteter som kan gjøres både ute og inne. Inkluder barna og lag en morsom aktivitetsdag for både store og små.

Last ned heftet her: Barnasmaraton aktivitetshefte

5-KAMP

Sportsklubben Vidar introdusere friidretten på en artig måte. Gjør deg klar til 5-kamp!

  1. Stillestående lengde: Marker opp en linje. Ta sats og land på begge føttene. Den delen av kroppen du lander på og som er tettest på markeringen avgjør avstanden. Vinneren er den som hopper lengst. 
  2. «Walk the line» 100-foots sprint: Plasser føttene i en linje etter hverandre. Føttene skal være tå mot hel og helt inntil hverandre på hvert trinn. Den med raskest tid i mål vinner. 
  3. Hopp og strekk: Stå oppreist og sett en markering på en overflate. Den skal du bruke til å måle resultatet ditt. Hopp uten å bruke innledende hopp. Marker hvor høyt du hopper. Differansen mellom de to målene er ditt resultat. Den med størst avstand vinner. 
  4. Kulestøt med sko: Benytt en sko (en normal sko f.eks. en løpesko.). Det skal utføres som et kulestøt og ikke bare et kast med sko. Vinneren er den med lengst støt. 
  5. 100m sprint (20x5m): Plasser to markeringer (kan være tape, tau, line osv.) med 5 meters mellomrom. Foten skal krysse markeringen for at det telles som en «omgang». Vinneren er den med hurtigst tid. 

 

Franzefoss-monsterne lanserer Miljøspillet

Hilste dere på Pappirita, Plastifer, Restavfalk og Matti i fjor? Det er Franzefoss’ egne søppelmonstre som storkoser seg når de møter alle barna som løper på Oslo Maraton. I år må de dessverre holde seg hjemme på grunn av korona-situasjonen, men de gleder seg til å underholde og fortsette å lære bort om kildesortering via Miljøspillet. Franzefoss håper våre minste vil sette pris på dette, og kjenne igjen monsterne fra i fjor. Kanskje mor og far også lar seg engasjere.

Last ned spillet nå fra App Store eller Google Play.

Lykke til! :D[vc_wtr_youtube url=»https://youtu.be/Ymmrl3QfIHc» size=»960-720″ width=»480″ height=»360″ resolution=»small» align=»none» theme=»dark» color=»c_red» el_class=»» autoplay=»1″ controls=»1″ showinfo=»1″ rel=»1″]

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious