ÅRETS SPREKESTE OG FINESTE JULEGAVE!

Gi gavekort på Romjulsløpet til noen du er glad i! 

Synes du det er vanskelig å finne riktig gave? Vi har svaret:
Gi bort en sprek utfordring med et gavekort på Romjulsløpet!
Det er flere distanser å velge mellom, og man kan både gå, gogge jogge eller løpe – så denne gaven passer for alle. Hva med å utfordre vennegjengen til en uhøytidelig løpskonkurranse i julen, eller ta med hele familien ut på tur?

I tillegg til at Romjulsløpet er en hyggelig aktivitet dere kan gjøre sammen, har vi enda en god grunn til at dette er en fin julegave: for hver påmelding gis ett varmt måltid til Kirkens Bymisjons juleaksjon; Gled en som gruer seg til jul. Det vil si at hvis du kjøper et gavekort på Romjulsløpet, gir du ikke bare en sprek gave til en du er glad i – dere gir samtidig ett varmt måltid til noen som trenger det.


Informasjon om kjøp av gavekort

Ved kjøp av gavekort får du etter bestilling tilsendt gavekortet på e-post, lik bildet over, som du kan skrive ut hjemme og gi i gave.

Når du bestiller gavekortet fyller du i «Mottaker» som vil vises i «til-feltet» på gavekortet, og her kan du skrive det du vil. Du kan skrive Mamma, Pappa, Supermann eller Ola. Fornavnet ditt vil også vises i «fra-feltet» på gavekortet som vist over.
Der står også hvilke distanser gavekortet gjelder for, og en voucherkode mottaker må bruke for å melde seg på. Påmeldingen er ikke gyldig før mottakeren har registrere seg i påmeldingssystemet, og registreringen må skje før 31.12.20 kl. 23:59.

Kjøp årets sprekeste og fineste julegave her!

Gled en du er glad i, og gled samtidig en som gruer seg til jul! 

 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious