Blog
  • Hjem
17
09
2019

Årets liv i løypa

BMW Oslo Maraton har i år som i fjor sørget for god stemning langs løypa slik at du som deltaker skal bli heiet fram helt til mål! Fra heiagjenger til DJs og live musikk- her er årets liv i løypa-stasjoner:

BMW

BWW er stolt hovedsponsor av BMW Oslo Maraton!
I år finner du oss ved hovedinngangen til Frognerparken, hvor vi har kule aktiviteter for store og små. BMW lager liv både for løperne og publikum.

GARMIN POWERZONE

Vi gleder oss til BMW Oslo Maraton 2019! Se etter oss på Skøyen der vi står i Garmin POWERZONE – vi heier på DEG!!!

ALI KAFFE

Ali Kaffe stiller som vanlig med musikk i løypa ved Filipstad Brygge. Her serveres det en energikombo av kaffe og Cola.

Morning Beat lager dagsfest!

Morning Beat er et rusfritt morgenrave i Oslo by, og nå kommer de til Oslo Maraton for å lage tidenes liv i løypa! Hver tredje uke kan du morgenrave i Oslo by, der det står opp med solen ( og kanskje litt før) og danser seg inn i morgenen med elektroniske beats. Se etter fargerike tights, nedbrytbar glitter fra Glitterecolovers og glade dansere i løypa. Den 21.september kjører de dansemaraton for fred, ettersom 21.september også er FN´s internasjonale fredsdag!

Gjensidiges livlige kommentator-ream

Ved Bygdøy Alle Båtforening møter du Gjensidiges livlige kommentator-team! Vi skal bidra til å gjøre løpestegene litt lettere, enten ved å plastre slitne føtter eller gi deg en real motivasjonsboozt.Vi byr på god musikk, topp stemning, og en heiagjeng utenom det vanlige, som vi håper vil hjelpe deg inn mot mål!

Stiftelsen Organdonasjon

…arrangerer heiagjeng ved Kongen Marina langs Frognerstranda. Her blir det musikk, såpeboblemaskin og heiarop for alle de som løper. I tillegg vil vi formidle hvor enkelt det er å bli organdonor – man trenger bare si det for å bli det!

Målet er at alle som er litt trøtte i bena skal få en ekstra boost når de løper forbi oss. Heia, heia, heia, fra Stiftelsen Organdonasjon!

Bestum skolekorps

 

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere