Vladimir Vukicevic
  • Hjem
  • Vladimir Vukicevic

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi:  Jeg representerer sportsklubben Vidar som er moderklubben til oslo Marathon. Jeg er en av Eliteutøverne i klubben og har derfor fått det ærefulle oppdraget å være ambassadør for Oslo Maraton.

Jeg liker å løpe fordi: Min lidenskap har alltid vært friidrett og løping. Selv om jeg har vært profesjonell hekkeløper i flere år; har løping alltid fascinert meg. Selv om jeg er sprinter synes jogging er utrolig avslappende og deilig, og et fundament for å føle seg bra. Det å kunne løpe, uansett underlag; i naturen eller på asfalt- synes jeg er befriende.

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: Mitt råd er at man prøver å få kontinuitet på treningen før Oslo Maraton, fordi det er mye mer artig å føle at man er forberedt. På selve konkurransedagen er mitt råd at man ikke åpner for hardt, men heller holder igjen litt i starten. Det å ha en plan på mat og drikkeinntak er også veldig viktig.

Mine favoritt løpesko er: Jeg har flere favoritter, men de jeg liker aller best er Nike Pegasus. Er også hyppig bruker av Nike Zoom Elite. (obs, jeg er sponset av Nike)

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Følelsen, og den gode samvittigheten når man dytter i seg snop senere på dagen.

Dette tenker jeg på når jeg løper: Når jeg løper så tenker jeg på musikken jeg har på øret. Musikk er viktig for meg når jeg trener og i hverdagen generelt. Jeg tenker også på pusten min, og synes det er deilig å kjenne at kroppen blir varm og at svetten begynner å piple nedover kinnet.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere