Vil du lede Oslo Maraton og SK Vidar?

Oslo Maraton og SK Vidar trenger ny daglig leder. Dagens leder går over i rollen som Generalsekretær i Norges Idrettsforbund NIF. Vi søker etter en ny daglig leder som er forretningsorientert, strukturert og løsningsorientert og som liker å utvikle team, jobbe sammen med andre organisasjoner og myndigheter.

Snart går startskuddet for Oslo Maraton 2017 og samtidig starter vi jakten på ny daglig leder i SK Vidar og Oslo Maraton AS. Flere tidligere ledere har gått over til store nasjonale verv i andre idrettsorganisasjoner og vi er stolte over å være en fasilitator for karriereutvikling. Stabile og forutsigbare inntekter fra Oslo Maraton AS er en forutsetning for å opprettholde et høyt nivå på det idrettslige tilbudet til SK Vidars medlemmer.

Kostnadsfokus og det å gjøre andre gode
Å lede Oslo Maraton og SK Vidar er ikke noe sololøp. Kandidaten vi søker etter nå må ha kostnadsfokus for å sikre at alle aktiviteter gjennomføres innenfor vedtatte budsjetter og sikre utvikling for å ivareta tjenestetilbudet og lønnsomheten. Du skal lede et godt fungerende team og må ha evnen til å samarbeide og gjøre andre enda bedre. Du må ha god gjennomføringsevne.

Hvem er den rette for jobben?
Vi ser etter deg som har erfaring fra ledelse, bred økonomisk og markedsføringskompetanse og gjerne erfaring med frivillig arbeid. Du stiller ekstra sterkt om du har erfaring med samarbeid med offentlige myndigheter og organisasjoner. Det er mye som skal koordineres når hele Oslo skal engasjeres.

Som person er du innovativ og endringsvillig og håndterer mange baller i luften.

Søk på stillingen som leder for SK Vidar og Oslo Maraton
Vil du vite mer om stillingen som leder for SK Vidar og Oslo Maraton, eller er klar for å søke?

Send din søknad til styreleder Anne Grete Solberg anne.grethe.solberg@genderconsulting.no eller ta kontakt på 92081029 dersom du har spørsmål

© 2022 Oslo Maraton

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious