Velkommen innom årets BMW Oslo Maraton Expo!

Under kan du lese mer om hvilke bedrifter vi har med oss i årets Expo, og hva de kan hjelpe deg med!

Det er flere som stiller med morsomme aktiviteter og konkurranser – du kan blant annet prøve å løpe like fort som Europamester Sondre Norstad Moen på standen til Right to Play, gå innom Narvesen for noen deilige smaksprøver eller kanskje du er så heldig at du får en liten massasje med Magnesiumkrem hos Helsekjelda.

Les mer under, og finn ut hvilke stander du bør besøke under årets Expo – her er det mye det er verdt å få med seg!

BMW er stolt hovedsponsor av BMW Oslo Maraton.

I Expo teltet i år viser vi frem vår historie med elektriske biler. Den første kom allerede i 1972.

Eller ta turen til hovedinngangen til Frognerparken hvor vi har aktiviteter for små og store.

 

Kondis er en ideell organisasjon som har som mål å spre treningsglede og motivere alle til trening. Vi gir ut bladet Kondis 10 ganger i året, driver nettstedet kondis.no som blant annet dekker Oslo Maraton, driver treningsgrupper, og arrangerer treningsturer i inn- og utland.

På standen i år vil vi dele ut gratis blader til de som har lyst til å bli bedre kjent med magasinet vårt, og vi vil ha en konkurranse der deltakerne kan vinne flotte premier.

 

Det norske benmargsgiverregisteret og Blodbanken i Oslo feirer World Marrow Donor Day 2018 ved å delta i Oslo Maraton lørdag 15.september. Dagen feires for å hedre de giverne som hvert år gir benmarg, håp og liv til tusenvis av pasienter verden rundt.

En engelsk frivillighetsambassadør, en tidligere pasient som er benmargstransplantert og ansatte ved Benmargsgiverregisteret og Blodbanken i Oslo vil delta i løpene. Vi skal ha stand på Expo og målet er å verve mange nye blod- og benmargsgivere.

 

«Vi i 2XU skal ha stand med alt du trenger for å yte maksimalt på Oslo Maraton. Spør oss gjerne om hjelp for å finne treningstøyet som passer deg, enten om du er nybegynner eller om du går for seier!»

 

Hos Narvesen får du sunne og gode produkter – perfekt når du er på farten!

Vi har blant annet nysmurte baguetter, kaldpresset juice, smoothie og shot fra Juiceriet og PALÆO og chiapudding fra Kolonihagen.

Under Oslo Maraton får du både testet og kjøpt med deg sunt påfyll –  som er lett å ta med seg uansett om du skal springe maraton eller være heiagjeng!

 

Helsekjelda kommer til BMW OM EXPO!

Vi har selvsagt med vår etterspurte «Magnesiumkrem», som du kan massere rett på muskelsmerter og kramper for rask lindring. Magnesiumkrem kan også brukes forebyggende eller for å forkorte restitusjonstiden din etter lange løp og hard trening. Kan hende du får en enkel og behagelig massasje med Magnesiumkrem når du besøker vår stand!

Nyhet: Vi lanserer i disse dager «Ingefærkrem» og «Ringblomstsalve». Alle produktene våre er økologiske og blir produsert i Norge.

Vi gleder oss til å komme tilbake til EXPO BMW Oslo Marathon, til hyggelige og sporty dager. Velkommen innom vår stand for en prat og se på våre gode messetilbud 🙂

 

Aktiv mot kreft jobber for å få trening inn som en del av kreftbehandlingen. Vi etablerer Pusterom, treningsrom for kreftpasienter på norske sykehus og støtter forskning på trening og kreft i Norge og USA.

Vi er stolt veldedig samarbeidsparter til BMW Oslo Maraton og hvert år løper flere hundre løpere for Aktiv mot kreft. Vi har en stand inne i Expoen med mange gode tilbud. I tillegg har vi telt og møteplass ute på Rådhusplassen for våre løpere og for Team RP og deres ledsagere.

Høy puls for en god sak!

 

Runner’s World er verdens ledene løpemagasin hvor vi har utgitt den norske versjonen i 5 år. Magasin med nettside gir alle løpere innsikt, kunnskap og inspirasjon for å lykkes med løpingen din. Ta en tur innom standen vår for gode tilbud på magasin, klubb og bøker. Her får dere møte redaksjonen og våre bloggere for en trivelig løpeprat, og siste tips før Oslo Maraton.

 

Springtime Travel er Skandinavias største reiseoperatør innen løps- og treningsreiser. Kom innom standen for å få inspirasjon til hvordan du an kombinere reise med løping. Vi har reiser til de store løpene i «Major Six», Médoc, Swiss Alpine, og stadig flere gruppetreningsreiser.

 

På Terskel trening sin stand informerer vi om hvordan man kan få stor fremgang på kort sikt; hva er terskeltrening, laktat eller anaerob terskel og hvorfor er det lurt å ta en LAKTATTEST. Samtidig får du hos oss oppdatert informasjon om KOSTHOLD/matvarer, praktiske råd og enkle oppskrifter.

Vi deler ut smaksprøver på hjemmelaget sportsdrikke, brosjyrer, og selvfølgelig en hel masse tips og råd! Besøk oss og fortell om ditt behov, så finner vi en god løsning.

 

Maxim sportsernæring kan hjelpe deg til å yte bedre – uansett hvilken idrett eller treningsform du elsker. Vi har gjennom mange år utviklet produkter som tar sikte på at kroppen skal fungere optimalt under trening og konkurranse. Da blir opplevelsen av fysisk aktivitet på sitt aller beste.

 

Dyrebeskyttelsen Norge er den største og eneste landsdekkende dyrevernorganisasjonen som jobber med praktisk hjelp til dyr i nød. Organisasjonen deltar i år på Oslo Maraton, for å sette fokus på uvettig avl av familiedyr gjennom kampanjen «Ærlig talt». Kom innom Expo-området for å bli bedre kjent med oss og vår kampanje, ellers finner du oss også på «Liv i løypa» ved Frognerbadet på lørdagen hvor vi heier frem deltakerne.

 

                          

 

«MIIEGO står sammen med RUN4 i år hvor det vil bli solgt alt fra testvinnende trådløse hodetelefoner, Miibelt løpebelte, Flipbelt løpebelte, Miiliquid drikkeflasker – til verdens beste løpe/sykkelsokker fra Steigen!

Våre hodetelefoner har vunnet en rekke tester gjennom årene, og det finnes i ulike modeller og farger. Miibelt løpebelte er et løpebelte perfekt for kortere treningsturer hvor du ikke har med deg drikkebelte, eller det kan brukes sammen med våre Miiliquid drikkeflasker. Elastisk materiale gjør at alle typer mobiler får plass i beltet, og at beltet sitter behagelig rundt midjen. FlipBelt er det enkle og tøffe treningsbeltet som har plass til alle småtingene dine når du trener – uten å hoppe eller gnage! Ingen glidelås eller spenner, FlipBelt sitter! Sokkene fra Steigen kommer i ulike lengder og farger, så her er det kun kreativiteten som spiller inn! Sokkene kommer i ONESIZE og har NO blister garanti – dette er sokker som passer til alle enten du er en triatlet, fjellgeit eller liker gode sokker i en ellers hektisk hverdag.

 

Hvor lenge klarer du å løpe like raskt som Europamester Sondre Norstad gjør på maraton?

Kom innom vår stand i Expo-teltet og prøv, og samtidig ha muligheten til å vinne fine premier fra Sportsmaster og Meny.

Vi selger også våre populære Right To Play t-skjorter, capser og drikkeflasker som støtter vårt arbeid med å gi flere barn lek og aktivitet i sin skolehverdag i utviklingsland. Når barn leker, vinner verden!

 

Stance tilbyr tekniske løpesokker til korte og lange turer, men som også passer godt til generell trening inne eller ute.

Anatomisk konstruksjon som gir optimal passform, med forsterket hæl og tå parti mot slitasje. Denne konstruksjonen vil også for beskyttelse mot gnagsår.

Stance sokker har ventilerende og fukttransportende egenskaper. Nå som vi går i mot en kaldere sesong er vi en av få som tilbyr tekniske løpesokker i merino ull.

 

361 er et testvinnende løpeskomerke som har overbevist over 400 løpespesialistbutikker i Europa på 1 år. Lanseres denne høsten i Norge!

En grunnleggende ingrediens i 361 er QU!KFOAM, et mykt og raskt materiale. Enda viktigere er imidlertid hvordan 361 implementerer QU!KFOAM i skoene sin geometri og konstruksjon. Dette i samsvar med utøverens individuelle behov, nøytral eller stabil vil du kunne en finne sko som presterer slik du forventer og litt til.

Shades of Norway har brillene du trenger for å bli ekstra rask i løypa, og brillene for deg som ikke vil være fullt så rask. Ta turen innom standen vår, så hjelper vi deg med å finne de optimale brillene til løpeturen – og etter løpeturen. Vi har briller for alle anledninger, og til ekstra fine priser med opptil 60% avslag i anledning Oslo Maraton.

 

Revolusjonerende skumteknonologi kombinert med en biomekanisk innersåle; en sandal som får føttene dine til å føle seg bedre etter aktivitet ved å absorbere mye støt.

– er svært holdbar og du har dempingen i OOfoam sålen lenge.

– Fuktresistente og kan derfor brukes i vann, i dusjen eller maskinvaskes

– så lett at sandalen flyter

 

Løpesko med zero drop og romslig tåboks som gjør det lettere å lande flatere, lettere å løpe med mindre belastning og en tåboks der tærne får fritt spillerom og stortåen får peke rett frem. Dette er fellesnevner for alle sko i sortimentet; fra en minimalistisk asfaltsko til maksdempet terrengsko. Alle sko til damer er bygget med basis på den unike formen til en kvinnes fot.

 

SQUEEZY standen finner du flere merker. SQUEEZY Sports Nutrition har effektive energiprodukter som er skånsomme mot magen. Crampix motvirker kramper og bidrar til bedret muskelfunksjon.
Det legendariske løpetøy-merket Ronhill har alt du trenger av tøy til dame og herre, mens Hilly Socks er ledende på tekniske løpesokker med bla antignagsår sokken Twinskin. I tillegg har vi en rekke smarte oppbevaringsløsninger for energigel, telefon etc.

 

I tillegg til disse finner du også G-sport, Garmin, Enordic, MXDC, Norges Astma og Allergiforbund, In the same boat, Arla Protein og GetVital Sports.

 VELKOMMEN TIL EXPO!

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious