Utendørs løpegruppe med vår ambassadør Jevi hver søndag

NYHET – utendørsløping! Sammen med vår ambassadør Jevi Majid, har Oslo Maraton lansert GRATIS løpetimer for minoritetskvinner! Hver søndag (utenom ferier) frem til den 16. september, vil Jevi ta deg med på en variert og morsom løpetime, tilpasset alle nivåer.

Lokasjonen for gruppen blir på Lambertseter Stadion hver søndag kl 11:00. Her blir det oppvarming, intervaller, konkurranser mm. Alle oppmuntres til å kontakte Jevi direkte på Instagram om de vil være med på løpegruppen eller melde seg inn i Facebookgruppen.

Populær løpegruppe med ventelister på to uker

Løpegruppen er for minoritetskvinner i regi av vår ambassadør, Jevi Majid, startet på nyåret i et håp om å få flere kvinner med minoritetsbakgrunn til å løpe. Et samarbeid med Lia trening gjorde at vi kunne tilby innendørs løping GRATIS til de som ville være.

Fra starten har gruppen vært utrolig populær med ventelister på to uker. I ramadan (fastemåneden) har deltakelsen vært noe mindre, men det har fortsatt vært stor iver for noen å løpe mens noen kvinner fastet. Få kvinner har kommet en gang og prøvd seg frem mens andre har blitt gjengangere som har satt seg store mål.
 
Lørdag 22. april løp seks av kvinnene fra løpegruppa Sentrumsløpet og løp hele 10 kilometer! For en fantastisk prestasjon! Inkludering er for alle og sport er et arena hvor alle skal føle seg velkommen og bli heiet på.
 
Etter 15 uker med løping på møller legger Jevi nå planen om å få kvinnene ute på asfalten for å gjøre de klare for BMW Oslo Maraton 2023! Med fine omgivelser i Oslo og frisk luft vil gruppen oppleve samhold og det å løpe på bane.

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious