Torunn Brandvold
  • Hjem
  • Torunn Brandvold

Sjekk ut tips og erfaringer fra Torunn:

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: Jeg elsker å være i aktivitet og motivere andre til å være aktive! Jeg er opptatt av at det er plass til alle på Oslo Maraton. Fra de som vinner til de som kommer sist. For at noen skal vinne må det være noen som kommer sist. Jeg ønsker å motivere andre til å finne løpegleden og vise at det er mulig for ALLE å delta på konkurranser. Løpegleden er for meg en av de beste gledene man kan ha og det å kunne motivere andre til å finne denne er helt fantastisk opplevelse. Har som motto at hver dag uten aktivitet er en dag uten mening. For meg er hverdagsaktivitet like viktig som trening. Jeg er opptatt av at aktivitet skal være lavterskel og trener gjerne styrke hjemme eller går hjem fra jobb. Min filosofi er at trening skal være enkelt og effektivt og kan gjøres hvor som helst.

Jeg liker å løpe fordi: Det er tidseffektivt, krever lite utstyr og man får fantastiske naturopplevelser. Er den beste måten å oppleve naturen på. Følelsen av å knyte på seg joggeskoene, gå rett ut og kjenne på den friske luften, ta inn alle sanseinntrykkene og kjenne på gleden ved å være i aktivitet er det beste med å løpe ? Liker å ha mål å trene mot da dette gjør treningen mere lystbetont og motiverende. Jeg er ikke opptatt av plassering, men å pushe egne grenser og vise andre at det er mulig.

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: Uansett hvor sakte man løper så slår man de som ligger på sofaen. Begynn i det små. Ikke sett deg for store mål, men ta det som en god og fin løpetur. Det er en fantastisk opplevelse sammen med mange andre som elsker å løpe. Kjenn på samholdet og stemningen. La dette drive deg videre selv om du er sliten og helst bare vil gi opp! Underveis i løpet vil man oppleve både opp- og nedturer. Det er viktig å kjenne på disse, men bruk de positivt til å komme deg videre. Sett deg delmål underveis som å telle kilometerskilt eller å fokusere på neste drikkestasjon. Det fungerer veldig bra for meg. Bruk tiden fram mot Oslo Maraton som en motivasjon og se på løpet som en gulrot for all treningen som er lagt ned!

Mine favoritt løpesko er: Asics Gel Nimbus

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Å ta meg en god dusj for deretter å legge meg på sofaen med en tekopp og legge ut bilder fra turen på sosiale medier.

Dette tenker jeg på når jeg løper: Alt og ingenting. Løser mange hverdagsproblemer på en løpetur. Her blir ofte tankene sortert og jeg får flere ulike perspektiv på hverdagsproblemene som hva jeg skal ha til middag til større temaer. Det beste er når man kommer inn i løpeboblen å det bare går av seg. Hører alltid på musikk, ofte synger jeg med mens jeg løper.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere