Tips nummer 1

Når det er lenge siden jeg har løpt sammenhengende har jeg en tendens til å gi meg ALT for fort. Derfor fokuserer jeg på å ikke starte for hardt. Kjører økter hvor jeg kombinerer gåing og løping, men hvor målet er å etterhvert ha minst mulig gåing og mest mulig løping. Dette er noe som fungerer veldig bra for meg. Hadde i dag en økt på 6 km med 1 km gå og 1 km løp. Her var det godt å kjenne at jeg hadde god flyt i løpingen og følte at det var kjedlig å gå. Et positivt tegn 🙂 Samtidig er det viktig å ikke brenne av for mye krutt i starten, men heller holde litt igjen. Har også begynt å ha fokus på uttøyning igjen da føttene er ganske stive og støle. Å kunne sitte på verandaen å utføre uttøyningen er deilig. Etterhvert vil jeg ta enkle styrkeøvelser der også. Kjenner at kjernemuskulaturen trenger å bli trent igjen.

 

Hilsen BMW Oslo Maraton Ambassadør, Torunn Brandvold

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere