Thea Anette Stenersen
  • Hjem
  • Thea Anette Stenersen

Jeg liker å løpe fordi: Fordi det gir meg energi. Det klarner hodet. Jeg er en stolt skilpaddeløper som beviser at vi alle kan løpe! Mestringen er så fin. Jeg blir så glad av å løpe!

 

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: Alle KAN! Sett deg små mål. Kos deg underveis. Smil.

 

Mine favoritt løpesko er: Hooka på Asfalt og Vjirock i terreng.

 

Det beste jeg vet etter en løpetur er: At humøret er totalt forandret. Energien enorm! Og ikke glem ett iskaldt glass Pepsi max.

 

Dette tenker jeg på når jeg løper: Noen ganger tenker jeg på ting som har vært. På reisen jeg har gjort i livet. Andre ganger på hva jeg skal ha til middag. Jeg tenker på naturen rundt meg eller neste dags klesvask. Og svært ofte tenker jeg at jeg er heldig som faktisk liker å løpe.

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere