Team RP på Fornebuløpet!

BMW Oslo Maraton følger fast den herlige gjengen med blinde og svaksynte fra Team RP. Du har kanskje sett de løpe med gule vester gjennom løypene, men de har neppe sett deg. Under arrangementet 17. september samler de en rekke kultur- og idrettspersonligheter, som i fellesskap med teamets mange utøvere løper som ledsagere for å profilere Aktiv mot kreft under BMW Oslo Maraton.

Ukens onsdagstrening ble for mange Team RP-deltakere byttet ut med Fornebuløpet 25. mai. 17 blinde og svaksynte stilte til start, og både innsatsen og humøret var på topp! Utøverne representerte alle distansene 3, 5 og 10 km, med flest deltagere på den lengste distansen.

Team RP gjorde seg solid bemerket under løpet med seier i 4 av 5 klasser. Ikke lett å se på resultatene at denne gjengen har vanskeligheter med å se både løypen, underlaget og alle menneskene som løper rundt.

RP fornebu2

Har du lyst til å få opp løpemotivasjonen sammen med denne positive gjengen? Hver onsdag kl 19.15 trener en stor gruppe fra Team RP-miljøet på Bislett Stadion, hvor de løpes intervaller, i tillegg til styrke- og balansetrening. Yoga har også blitt et fast valgfritt innslag på programmet.

  • Denne gjengen vil garantert inspirere deg, og gi motivasjon til å holde løpingen ved like og forbedre din fysiske form. Jeg har selv vært ledsager for Team RP i litt over ett år og ser på onsdagene som ukens høydepunkt og hyggeligste trening. Gjennom onsdagstreningene har jeg også fått meg flere gode bekjentskaper og et herlig miljø, forteller Julie Uggen fra Oslo Maraton.

Ledsagere ønskes hjertelig velkommen. For mer informasjon om treningene, samt registrere seg som ledsager, ta kontakt med Team RP-leder Håkon Gisholt, hakongis@gmail.com.

Vi i BMW Oslo Maraton ønsker gjengen lykke til videre med treningen, og er spente på flere oppdateringer og spennende prosjekter fra Team RP!

RP fornebu3

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious