Stuhr ble beste kvinne på Oslotrippelen!

Aud Elisabeth Stuhr ble beste kvinne på Oslotrippelen 19. september 2015! Dette er første gang denne distansen er blitt arrangert av Danske Bank Oslo Maraton.

Stuhr fra STAS-Springarane fullførte hele 73 km på den sterke tiden 6:12:58 (3:28:15 på maraton, 1:52:31 på halvmaraton og 52:08 på «10 for Grete»).

 
Aud Elisabeth Stuhr er 39 år og tobarnsmor. Til daglig jobber hun som privat fysioterapeut og driver STAS-Treningssenter sammen med 3 andre spreke damer! I 2014 startet hun opp en løpegruppe og fikk med seg 23 damer fra Suldal til årets Oslo Maraton.

– Jeg har alltid vært interessert i fysisk aktivitet, startet tidlig med friidrett og var aktiv på 400 m og mellomdistanse da jeg var ung. Deretter ble det studier og familie, men løpingen ble aldri lagt på hylla. Det å ta seg en løpetur gir meg mye overskudd, og for meg er det som en ventil i en ellers hektisk hverdag,  sier den kvinnelige vinneren av Oslotrippelen.

 
Etter at barna ble litt større begynte Aud Elisabeth og trene mer målbevisst og ønsket å delta på flere løp. Det var først i år at hun ville prøve seg på ultraløp og hun kontaktet dermed coach og ultraløper Sondra Amdahl.

 
-Siden januar 2015 har jeg fulgt programmet til Amdahl, og jeg merker stor framgang fra i fjor Han er flink til å lage opplegg som passer nøyaktig til meg, og jeg har også vært skånt for skader så langt. Vi har et variert treningsprogram, hvor ingen uker er like, distansene varierer også fra tempo-løp, langturer, progressive løpeturer og intervall trening. Den fine balansen mellom ulike treninger gjør at jeg synets det blir gøy å løpe mye, forteller Stuhr.

Aud Elisabeth Stuhr har vært med på et ultraløp tidligere i år, Bergen Ultraløp. Her løp hun 63 km, og vant uventet denne distansen også. Neste nye mål som nå venter henne er NM 24 timersløpet i November i Oslo.

– Dette blir en stor og ny utfordring for meg, og jeg tror at alt er mulig! Jeg syns det er gøy å teste grenser, noe jeg virkelig får gjort med ultraløp. Så lenge jeg syns det er gøy og det passer inn i familielivet vil jeg fortsette med dette, avslutter Stuhr.

 

 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious