Stig Andy Kvalheim
  • Hjem
  • Stig Andy Kvalheim

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: Min livsvisjon er optimalisering av mestring – det å gi andre livsglede og inneha  tilstedeværelse i alt jeg gjør er blitt en leveregel. Jeg brenner for folkehelsa. Av samme årsak er jeg fartsholder både på Hytteplanmila og Oslo Maraton. Siden jeg ikke er blant de kjappeste i rekkene er jeg fartsholder på 70 min på Hytteplanmila og 2 t 30 min i årets Oslo Maraton. Alle fortjener å føle på løpsgleden, uansett nivå. Som ambassadør for BMW OM får jeg en gylden anledning til å fronte nettopp dette. Vel så viktig er jo folkehelsa og jeg som ambassadør vil gjøre alt som står i min makt for å få folk til å delta, både sofasliterne og de som trenger en løpsutfordring.

Jeg liker å løpe fordi: Det å løpe gir meg livsglede, treningsglede (noen ganger etter økta, hehe) og frihet. Friheten fra det daglige maset. Min yngste datter sa til meg på en løpetur forleden: «Pappa, du smiler alltid når du løper» – og jeg svarte «du vet Thea, det er mange grunner til det, men å løpe sammen med andre er som et kinderegg» – min datter svarer sporenstreks «Hva mener du?» – svaret er kort «sosialt, fysisk aktiv og livsglede» – min datter svarer, og gestikulerer med tommelen opp: «Kult!». Resten av turen gikk praten lett og ledig om alt og ingenting. Da vi kommer hjem til mora – spør henne datteren vår «Gikk det greit?» , hvor hun svarer – «Jepp – var rene kinderegget». Mora ser på meg – smiler – jeg samtykker med et nikk, smil og sier: «Dette er livsglede det»

Klart jeg løper <3!

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: Sett deg et mål. Lev etter dette. Tilpass treningene til ditt nivå. Tren variert. Ikke sammenlign deg med andre, bli den beste variasjonen av deg selv. Flere og mer konkrete tips kan følges på http://treningsgledene.blogg.no/ – vi sees, hørs og snakkes!

Mine favoritt løpesko er:

Terreng/Sti/Grus/Skogsvei:
1. Saucony Peregrine 7 2. Salomon Speedcross 3

Asfalt/Fast sand:
Hoka Clifton 3 + Hoka Bondi 4 (asfalt +25k)

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Næring (inntak vs intensitet) + dusjen! Oppsummere turen med kjæresten, selv om vi har trent hver for oss.

Dette tenker jeg på når jeg løper:

  • Alt og ingenting!
  • Nyter livet!
  • Gleden med å oppleve!
  • Gleden med å ha muligheten til å være fysisk aktiv!

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere