Stig Andy Kvalheim
  • Hjem
  • Stig Andy Kvalheim

Sjekk ut Stig Andy sine tips og erfaringer her:

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: Jeg brenner for folkehelsa. Utvalget av distanser i Oslo Maraton inspirer meg til å bidra. Her er det noe for enhver form (og helse). Fra 3 km og helt opp til 73 km. Med fartsholdere på halvmaraton og helmaraton viser arrangøren at de innbyr til at svært mange kan nå sine drømmer og bli inspirert til å utfordre seg selv, på stort sett alle nivåer. Alle fortjener å føle på løpsgleden, uansett nivå. Som ambassadør for BMW OM får jeg en gylden anledning til å fronte nettopp dette. Vel så viktig er jo folkehelsa og jeg som ambassadør vil gjøre alt som står i min makt for å få folk til å delta, både sofasliterne og alle andre.

Jeg liker å løpe fordi: Det å løpe gir meg livsglede, treningsglede og frihet.

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: Sett deg et mål. Lev etter dette. Tilpass treningene til ditt nivå. Tren variert. Ikke sammenlign deg med andre, bli den beste utgaven av deg selv. Flere og mer konkrete tips kan følges på http://treningsgledene.blogg.no/ – vi sees, hørs og snakkes!

Mine favoritt løpesko er:
Terreng/Sti/Grus/Skogsvei:
1. Saucony Peregrine 7 2. Salomon Speedcross 3

Asfalt/Fast sand:
Hoka Clifton 3 (ikke 4, den er for hard i sålen)

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Hva dette er, avhenger av type økt. På generelt grunnlag, og som oftest, er det nok å innta næring. Noen ganger bare frukt, andre ganger «forrett», så dusje, og deretter skikkelig næring.

Dette tenker jeg på når jeg løper:
 Alt og ingenting!
 Nyter livet!
 Gleden med å oppleve!
 Gleden med å ha muligheten til å være fysisk aktiv!
 Heldige meg som kan løpe, det er ingen selvfølgelighet!
 Kommer mange ganger fram til forslag til løsning på utfordringer!

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere