Hils på vår nye kollega

Stine Hartmann (33) går inn i rollen som Kommunikasjonsansvarlig og prosjektleder i Oslo Maraton. Hun vil også ha kommunikasjonsansvar i eierklubben Sportsklubben Vidar. Hun har bakgrunn fra blant annet Aller Media, der hun har jobbet som prosjektleder for KK Mila, KK Skimila og KK Treningscamp. Hun har også jobbet som eventplanlegger og journalist for Activity Group ( Runners World og Trening.no) og nylig jobbet hun som eventansvarlig i Dagsavisen.

I tillegg er hun med å arrangere en rekke treningscamper i både inn og utland, og jobber som instruktør ved treningssenteret Barry´s Bootcamp. Jeg brenner for å få flere folk i aktivitet, enten det er snakk om små steg i hverdagen eller å løpe et maraton! Derfor gleder jeg meg stort til å jobbe med Oslo Maraton, sier Stine Hartmann.

På toppen av dette er hun svært engasjert i sosiale medier, og motiverer og inspirerer andre til aktivitet gjennom sin Instagram: @Stine.Hartmann

Oslo Maraton har i år 3.000 flere påmeldinger enn på samme tid i fjor. Det blir spennende å følge utviklingen og vi gleder oss til å få Stine med på laget.

 

 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious