Runa Skrove Falch
  • Hjem
  • Runa Skrove Falch

 

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi: det er flott å kunne promotere årets største løpefest, og å bidra til at flest mulig stiller til start, og får være en del av den fantastiske stemninga som er byen.

Jeg liker å løpe fordi: det er en målbar, enkel og ærlig idrett. Dessuten er det få ting som er bedre enn godfølelsen etter ei løpeøkt.

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: ta med deg den gode stemninga inn i løpet. Prøv å ikke starte for hard, men heller tenke at andre halvdel av løpet skal gå litt fortere enn første halvdel. Ellers er det viktig å benytte seg av drikkestasjonene underveis, spesielt på halvmaraton og maraton.

Mine favoritt løpesko er: Adidas Adizero Adios

Det beste jeg vet etter en løpetur er: spise og slappe av

Dette tenker jeg på når jeg løper: under konkurranser blir det stort sett å vurdere hvordan kroppen responderer underveis, samt følge med på hva som skjer i feltet. På trening kan jeg tenke på alt mulig. Positive og motiverende taker kan være avgjørende når man må presse seg utover komfortsonen.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere