Right to play

Løp for Right To Play!

Oslo Maraton

Kjøp startplasser gjennom Right To Play – kontakt Thora Ingeborg Dystebakken på [email protected] eller mobil 97 19 16 34. Hele beløpet går uavkortet til organisasjonen.

Prisen inkluderer:

  • Startplass
  • Teknisk løpetrøye
  • Mulighet til å delta på fellestreninger i Oslo.

Priser:

  • 3 for alle: kr. 600
  • 10 for Grete: kr. 800
  • Halvmaraton: kr. 1000
  • Maraton: kr. 1000

Mange barn over hele verden vokser opp uten lek og idrett. Vil du være med på å gi dem muligheten til å drive med dette? Da bør du støtte Right To Play når du melder deg på!

BMW Oslo Maraton har samarbeid med Right To Play. Dette er en ledende internasjonal humanitær organisasjon som jobber for å gi barn i vanskeligstilte deler av verden muligheten til å drive med lek og idrett.

IMG_3689

Right To Play bruker lek og idrett for å skape sosial endring. De har prosjekter i 18 land i Afrika, Midtøsten, Asia og Sør- Amerika.

Du som leser dette vet sannsynligvis hvor mye positivt det er med lek og idrett. Hvilken glede det gir. Mestringsfølelsen du kjenner, og hvordan du kan utfordre deg selv.

Det er kanskje mange av dere som gjerne vil dele gleden ved idrett med andre. Du Gjennom vår påmelding har du mulighet til dette ved å donere penger til Right To Play.

Ved å støtte Right To Play, er du med på å gi nesten 1 million barn og unge tilbud om regelmessig aktivitet hver uke. I disse aktivitetene lærer barna viktige ting som å vare på seg selv, beskytte seg mot sykdommer og løse konflikter.

Jenter, funksjonshemmede, tidligere barnesoldater og barn med HIV/AIDS blir alle inkludert i programmene til Right To Play.

Du kan gi disse barna en bedre hverdag ved å støtte Right To Play når du melder deg på.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere