Kirkens Bymisjon

DELTA FOR KIRKENS BYMISJON!

Nå kan du løpe med mening for Kirkens Bymisjon. Delta og støtt vårt arbeid for mennesker som strever med hverdagen på ulike måter.

 

Kirkens Bymisjon er veldedig samarbeidspartner med Oslo Maraton. Vi vil vise at regelmessig trening og aktivitet også kan gi forbedret psykisk helse og gode opplevelser av mestring og glede.

Kirkens Bymisjon har møtesteder og virksomheter som er tilstede og legger til rette for at personer med rusrelaterte utfordringer får støtte til å mestre en rusfri hverdag. Vi har prosjekter og arbeidstiltak som gir de som trenger det håp om og tro på å finne en plass utenfor den hverdagen de er i. I tillegg til å tilby deltakelse på en arbeidsplass hos oss, tilbyr vi et treningsopplegg. Vi tilrettelegger individuell trening og følger opp den enkelte. Det kan være så enkelt som å gå til jobben, gå en ekstra gang i trappen, eller være med på organiserte turer og fellestreninger.

 

Ved å melde deg på ønsket distanse i BMW Oslo Maraton via Kirkens Bymisjon, støtter du vårt arbeid med å tilby våre brukere regelmessig oppfølging og hjelp i trygge omgivelser.

 

Vi har plasser på alle distanser: 3 for alle, 10 for Grete, halvmaraton og maraton. Du kan kjøpe startplass ved å kontakte Gro Skovli på mail [email protected] eller mobil 911 36 224.

 

Når du løper for Kirkens Bymisjon støtter du vårt arbeid for mennesker med psykiske utfordringer, ruserfaring eller i akutt krise.

 

Priser:

  • 3 for alle: kr 600
  • 10 for Grete: kr 800
  • Halvmaraton: kr 1000
  • Maraton: kr 1200

Video fra NRK opptak fra deltakelsen i fjor:

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestlandssendingen/DKOA99091616/16-09-2016#t=6m29s

 

Mestring gir selvtillit

Se vår mestringsvideo fra virksomheten SPENN i Kirkens Bymisjon.

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere