ROMJULSLØPET

DISTANSER

DISTANSENE DU KAN VELGE MELLOM

På Romjulsløpet kan du velge mellom seks ulike distanser, og alle distansene har paraklasser for personer med nedsatt funksjonsevne. To av distansene er også racing-distanser for rullestolbrukere.

Vil du ha en ekstra utfordring i Romjulen, kan du melde deg på en av våre challenges, og konkurrere om beste totaltid i tillegg til distansetid.

NYHET! Nå kan du også delta på Romjulsløpet med SKI PÅ BEINA! Meld deg på Skimila, eller utfordre deg selv på Skirun Challenge! Les mer om begge deler under her. 

 

 Klikk på distansen du ønsker mer informasjon om.

Få med hele familien på en morsom aktivitetsdag i Romjulen. Finn frem nisseluene, og lag en løype på 500-1000 meter i hagen, i skogen eller i bakgården og løp sammen alle sammen. Eller kombiner en lenger tur med korte løp for de minste. 

Barna kan registrere løpet sitt som fullført på «min side» etter at de har løpt. Da mottar de en virtuell medalje på e-posten som er registrert i deres påmelding.
Det er også mulig å kjøpe en reell medalje ved påmelding eller på «min side».

Aldersgrense:
Barn fra 0-12 år kan melde seg på Barnas Nisseløp

Vi kaller denne distansen for «3 for alle», for en 3 kilometer passer virkelig for alle!

Om du aldri har løpt før er det en fin start, og husk at uansett hvilken distanse man velger kan man både gå, gogge, jogge eller løpe.

Er du en rask løper som liker å suse gjennom korte distanser? Da er 3 kilometeren perfekt. Kanskje kan du feire nytt år med ny pers?

Treningsprogram
Sjekk ut våre treningsprogram som hjelper deg med å komme i gang med treningen, og nå målene du setter deg. Les mer her!

Aldersgrense
I dette virtuelle løpet fjerner vi aldersgrensen på 3 kilometeren, så du kan ta med deg hele familien, vennegjengen eller hvem du vil på tur for å gjennomføre Juletreeren! 

Under årets BMW Oslo Maraton Virtual Edition lanserte vi en ny rullestoldistanse: 3 kilometer Racing! Nå har vi både 3 kilometer og 10 kilometer rullestol racing blant distansene i våre virtuelle løp, det synes vi er veldig gøy!

Er du nybegynner, eller kanskje du syns 10 km er for langt? Da håper vi 3 km kan passe deg! 

I våre virtuelle løp stiller vi ingen krav til hvilken rullestol du bruker, det må ikke være en racingstol. Bruk den rullestolen du har, men ta vare på sikkerheten din. 

Aldersgrense:
Juletreeren racing (3 km) er åpen for alle. 

Det blir ikke jul uten Pepperkakemila! 

Joda, det blir det..

Men – Pepperkakemila er en 10 kilometer, og det er en fin distanse som passer for de aller fleste. Gjør det til en ny juletradisjon! Finn en løype du er glad i, syns er fin om vinteren, eller en løype som er flat og rask dersom du jakter en god tid!

Gjennomfører du i ditt eget tempo er dette en distanse alle klarer. Husk at du kan gå, gogge, jogge eller løpe, og det er ingen makstid. Nyt turen, og kos deg i vinterlufta!

Treningsprogram 
Løper du din første 10 km, eller har du som mål å løpe 10 km på under 1 time? Vi har treningsprogram og tips som hjelper deg på veien frem mot mot gjennomføring. Les mer HER!

Aldersgrense:
For å delta på 10 km må man ha fylt 12 år.

Vi er veldig glade for å ha både 3 og 10 kilometer racing blant distansene på våre virtuelle løp.

Er du nybegynner, eller kanskje du syns 10 km er for langt? Da håper vi 3 km kan passe deg!
Vil du ha en større utfordring er 10 kilometeren perfekt! 

På dette virtuelle løpet stiller vi ingen krav til hvilken rullestol du bruker, det må ikke være en racing rullestol. Bruk den rullestolen du har, men ta vare på sikkerheten din. 

 

Aldersgrense:
For å delta på 10 km racing må man ha fylt 12 år.

Nordmenn er jo født med ski på beina som vi sier, så vi kan ikke ha et Romjulsløp uten en skidistanse!?

Er du en av dem som heller vil gå på ski i jula?Nå kan du delta på Skimila – en 10 kilometer på ski! 

Eller kanskje du både løper og går på ski? Sjekk ut challengen vår – Skirun! Der kan du delta på både Pepperkakemila og Skimila i en pakke! Tar du utfordringen? 

Du deltar på samme måte som når du løper; tar tiden selv og registrerer den på «min side». 

Aldersgrense:
For å delta på Skimila må man ha fylt 12 år.

Å løpe halvmaraton kan være en stor utfordring, men med litt trening er dette en overkommelig distanse for de aller fleste.

Halvmaraton krever mindre tid til trening enn maraton, og gir mindre risiko for skader. Dette er mye av grunnen til at denne distansen har blitt så populær, og er den mest populære distansen under BMW Oslo Maraton i Oslo.

Halvmaraton er også en fin distanse å prøve seg på, for deg som har som mål å fullføre et maraton i fremtiden.

Treningsprogram 
Har du som mål å løpe halvmaraton bør du trene godt på forhånd. Les mer om hvordan du kan planlegge løpet ditt, både om det er ditt første halvmaraton, eller du ønsker å fullføre på under 1 time og 30 minutter. Vi har treningsprogram og tips som hjelper deg på veien frem mot mot gjennomføring! Les mer HER!

Aldersgrense:
For å delta på halvmaraton må man ha fylt 16 år.

Gi deg selv en juleutfordring!

Dette er en distanse som kan være en stor utfordring. Et maraton er 42 195 meter langt, og krever mye både fysisk og psykisk. Her har man muligheten til å teste egne grenser, og bli belønnet med en fantastisk mestringsfølelse når man krysser målstreken. 

Treningsprogram 
Har du satt deg som mål å fullføre maraton, har vi tre ulike treningsprogrammer som du kan følge om du har satt deg et tidsmål. Vi har flere tips og treningsprogrammer for ulike tidsmål som hjelper deg på veien frem mot gjennomføring! Les mer HER!

Aldersgrense:
For å delta på maraton må man ha fylt 18 år.

 

Vil du delta på begge racingdistansene under Romjulsløpet? Da kan du gå for Bronze Challenge Racing, hvor vi har satt sammen de to racing distansene våre i en challenge!

Melder du deg på Bronze Challenge fullfører du 3 km og 10 km i løpet av romjulen (25-31. desember). Du fullfører distansene hver for seg, og laster opp tiden din for hver enkelt distanse på «Min side».

I tillegg til at resultatet ditt vil vises i resultatlisten for hver enkelt distanse legger vi sammen alle tidene dine på totalt 13 kilometer, og du er med å konkurrere om beste totaltid på hele Bronze Challenge Racing. Resultatet for totaltiden på challengen vises i en egen resultatliste.

Tar du utfordringen?

NB – du kan ikke fullføre distansen sammenhengende, det må registreres egen tid for hver enkelt distanse.

 

Vil du delta på flere distanser under Romjulsløpet? Da kan du gå for Bronze, Silver eller Gold Challenge!

Melder du deg på Bronze Challenge kan du løpe 3 km og 10 km i løpet av romjulen (25-31. desember).
Du løper distansene hver for seg, og laster opp tiden din for hver enkelt distanse på «min side».

I tillegg til at resultatet ditt vil vises i resultatlisten for hver enkelt distanse legger vi sammen alle tidene dine på totalt 13 kilometer, og du er med å konkurrere om beste totaltid på hele Bronze Challenge. Resultatet for totaltiden på challengen vises i en egen resultatliste.

Tar du utfordringen?

NB – du kan ikke løpe distansen sammenhengende, det må registreres egen tid for hver enkelt distanse.

 

Vil du delta på flere distanser under Romjulsløpet? Da kan du gå for Silver eller Gold Challenge! 

Melder du deg på Silver Challenge kan du løpe 3 km, 10 km og Halvmaraton i løpet av romjulen (25-31. desember).
Du løper distansene hver for seg, og laster opp tiden din for hver enkelt distanse på «min side».

I tillegg til at resultatet ditt vil vises i resultatlisten for hver enkelt distanse legger vi sammen alle tidene dine på totalt 34,1 kilometer, og du er med å konkurrere om beste totaltid på hele Silver Challenge. Resultatet for totaltiden på challengen vises i en egen resultatliste. 

 

Tar du utfordringen?

NB – du kan ikke løpe distansen sammenhengende, det må registreres egen tid for hver enkelt distanse.

 

Vil du delta på flere distanser under Romjulsløpet? Da kan du gå for Silver eller Gold Challenge! 

Melder du deg på Gold Challenge kan du løpe 10 km, Halvmaraton (21,1) og Maraton (42,2) i løpet av romjulen (25-31. desember).
Du løper distansene hver for seg, og laster opp tiden din for hver enkelt distanse på «min side».

I tillegg til at resultatet ditt vil vises i resultatlisten for hver enkelt distanse legger vi sammen alle tidene dine på totalt 73,3 kilometer, og du er med å konkurrere om beste totaltid på Gold Challenge! Resultatet for totaltiden på challengen vises i en egen resultatliste. 

 

Tar du utfordringen?

NB – du kan ikke løpe distansen sammenhengende, det må registreres en individuell tid for hver enkelt distanse.

 

Vil du delta på flere distanser under Romjulsløpet? Vil du både delta på en løpe- og en skidistanse? Da kan du gå for Skirun Challenge! 

Melder du deg på Skirun kan du løpe 10 km og gå 10 km på ski i løpet av romjulen (25-31. desember).
Du gjennomfører distansene hver for seg, og laster opp tiden din for hver enkelt distanse på «min side».

I tillegg til at resultatet ditt vil vises i resultatlisten for hver enkelt distanse legger vi sammen alle tidene dine på totalt 20 kilometer, og du er med å konkurrere om beste totaltid på hele Skirun Challenge. Resultatet for totaltiden på challengen vises i en egen resultatliste.

Tar du utfordringen?

NB – du kan ikke gjennomføre distansen sammenhengende, det må registreres egen tid for hver enkelt distanse.

© 2021 Oslo Maraton

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious