Blog
  • Hjem
01
11
2020

Romjulsløpet + Kirkens Bymisjon

Løp for en god sak i julen

Julen er for de fleste en tid for refleksjon, samhold og minner fra barndommen om gaver og god mat. En høytid der man har litt ekstra tid til å være sammen, og feire.

Men det er ikke alle som gleder seg til jul. Det er ikke alle som har en familie å feire med, eller som kan se frem til hyggelige kvelder med folk man er glade i. Julen kan for mange være en smertelig påminnelse om ensomhet.

Nå ønsker vi å arrangere et romjulsløp som i tillegg til å være et ledd i målet om å få folk i aktivitet også vil være med å bidra til et varmt måltid for de som trenger det aller mest.

En av Oslo Maraton sine mål er å være en pådriver for fysisk aktivitet, og legge til rette for at alle kan få føle på mestringen det gir å nå sine mål. Med Romjulsløpet ønsker vi å kombinere dette med å gi tilbake til de som trenger det i julen, og vi er veldig glade for å være med å bidra til Kirkens Bymisjons juleaksjon; Gled noen som gruer seg til jul!

Det er mange mennesker rundt om i Norge som ikke gleder seg til jul, og vi har lyst å være med å bidra til at noen kanskje kan grue seg litt mindre. Vi håper hele Norge vil være med å løpe i romjulen, og bidra til at vi kan gi mange varme måltider til de som behøver litt ekstra omtanke i julehøytiden.

For hver påmeldte deltager vil det bety 40 kroner til Kirkens Bymisjon, som gir ett varmt måltid og en hyggelig opplevelse for noen som trenger det mer. Her får man muligheten til å bli med på et virtuelt løp og oppleve samhold og mestring, samtidig som man hjelper noen som ikke har det like bra som oss.

Meld deg på Romjulsløpet og løp samtidig for Kirkens Bymisjon sin juleaksjon; Gled noen som gruer seg til jul!
Du kan lese mer om Romjulsløpet her. 

Les mer om det gode arbeidet Kirkens Bymisjon gjør på deres nettsider. 

 

 

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere