Oslotrippelen nesten utsolgt!

Oslotrippelen har blitt arrangert to ganger, hvor 47 menn og 9 kvinner fullførte den 73 km lange distansen i Oslos gater i 2016. Deltakerne startet friskt med distansen maraton, fortsatte med halvmaraton og avsluttet dagen med «10 for Grete».

– Nykommeren i 2015 ble med sine 50 deltakere raskt fulltegnet, og vi økte dermed til 75 deltakere i 2016. Nå har vi kun 6 plasser igjen til Oslotrippelen, så det gjelder å melde seg på raskt om man vil delta på denne distansen, sier Kommunikasjonsansvarlig i Oslo Maraton, Julie Uggen.

Deltagere av Oslotrippelen får ekstra oppfølging og eget telt ved start- og målområdet på Rådhusplassen. Oslo Maraton har derfor satt en maksgrense for å ivareta deltakernes sikkerhet og behov på denne distansen.

Men det er ikke bare de som vil løpe langt som har startet påmeldingen mot årets folkefest. Over 5500 personer har sikret seg sin plass til BMW Oslo Maraton 2017.

– Vi ligger godt an med påmeldingene mot årets løp, og ser at flere er tidligere ute med å sette sitt treningsmål for 2017. Per dato ligger vi rundt 700 deltagere foran løpet i 2016, sier Kommunikasjonsansvarlig i Oslo Maraton, Julie Uggen.

start-bmwom-2016

BMW Oslo Maraton består av flere distanser hvor vi finner hovedvekten av deltakere på halvmaraton og «10 for Grete».

-Vi ønsker å skape et arrangement for alle, uansett fysisk form og ambisjon. BMW Oslo Maraton starter med «3 for alle» (3 km) fredag 15. september. Lørdag 16. september kan du blant annet delta med hele familien under Barnas Maraton i Spikersuppa, sier Uggen.

Oslo Maraton er også glade for å kunne meddele at ny Daglig Leder er på plass i Oslo Maraton og SK Vidar. Karen Kvalevåg tiltrådte sin stilling 1. desember 2016, og har tidligere jobbet som Daglig Leder i Løvenskiold og Umoe Restaurants.

-Jeg gleder meg til å videreutvikle BMW Oslo Maraton og SK Vidar. Mitt hjerte brenner for å bidra til et godt miljø for alle mennesker, spesielt for barn og unge, hvor idretten og frivilligheten har en sentral rolle. Aktivitet er viktig for folkehelsen, både fysisk og psykisk. BMW Oslo Maraton har distanser og treningsmål for alle, og jeg gleder meg til å møte DEG der, sier Daglig Leder i Oslo Maraton/SK Vidar, Karen Kvalevåg.

karen-k

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious