Løpeweekend i Juni er utsolgt – men det er fremdeles ledige plasser i August! Les mer og meld deg på her!  

BLI MED TIL GEILO I JUNI! 

I Juni byr vi på en helg full av løpetrening, spennende foredrag og deilig mat sammen med en gjeng dyktige og erfarne foredragsholdere og trenere. 

Mellomdistanseløper og friidrettsutøver Ingvill Måkestad Bovim holder løpeøkter for oss gjennom hele helgen sammen med blant annet løpelegenden Jack Waitz
Ole Petter Hjelle bedre kjent som treningslegen kommer også,  supermosjonist og løpebokforfatter Jann Post, løypesjef Tim Bennett,  samt PT og treningsgründer Annema Refsnes  og treningsinstruktør Stine Næss-Hartmann som jobber i Oslo Maraton.

 

Vi har også med oss noen av våre samarbeidspartnere som vil ha stand på Vestlia, med mange gode tilbud til alle deltagere. 

 

Dette blir en helg pakket med trening, inspirasjon og mye morro! Og i tillegg til en rå løpeweekend deler vi ut goodie bag til alle deltakere!

 

Vi er med – er du? 

PROGRAM

Her ser du programmet for helgen og hva du får være med på om du melder deg på! Du velger selv hvilke aktiviteter/treninger du vil være med på.

Programmet legges frem med forbehold om at det kan forekomme endringer.

FOREDRAGSHOLDERE OG TRENERE

Ingvill Måkestad Bovim har vært mellomdistanseløper på internasjonalt nivå. Hun er nå nummer to i Norge gjennom tidene på 800m og 1500m, bak Hedda Hynne og Grete Waitz. Nå trener hun mot Oslo Maraton halvmaraton. Ingvill er klinisk ernæringsfysiolog og jobber med idrettsutøvere på Idrettens Helsesenter og som ernæringsrådgiver i REMA1000

Ole Petter «Treningslegen» Hjelle er legen som ble kjent for å ta pasientene med på trening i stedet for å skrive ut medisiner. Han er tidligere norgesmester i maraton, han er forfatter, hjerneforsker og står også bak podcasten Hjernesterk med proffsyklist Mads Kaggestad.

Josh Stinton er vår veldedighetsambassadør som tar på seg ekstreme utfordringer for å samle inn penger til veldedige formål. I september skal han sette verdensrekord i å løpe et maraton i lufta ved hjelp av et spesiallaget luftskip. Dette gjør han for å samle inn penger til Right to Play, og målet er å få inn nok penger slik at 10.000 barn skal få muligheten til å gå på skole. Han skal holde et motiverende foredrag for oss om et growth mindset!

Stine Næss-Hartmann har jobbet som treningsinstruktør på camper i både inn-og utland, og byr på effektive og morsomme bootcamper tilpasset alle nivåer.

Jack Waitz er en internasjonalt anerkjent løpeekspert samt idrettstrener, og har vært involvert i Oslo Maraton siden starten. Jack Waitz har bakgrunn som aktiv idrettsutøver og hans bestetid på maraton er 2.36.08 – en tid som holder blant de 400 beste tider i Norge gjennom alle tider.

Annema Refsnes har jobbet som personlig trener de siste 10 årene. Hun har spesialisert seg på effektive timer der hele kroppen jobber med alt fra styrke, balanse, kondisjon, koordinasjon, kroppsbeherskelse og pust. Hun vil guide deg gjennom mobilitet- og stretchingøkter, noe som vi løpere virkelig trenger!

Tim Bennett er vår egen løypesjef som har vært tilknyttet Oslo Maraton i en årrekke. Han løp sitt første Oslo Maraton i 1987, og har vært aktiv konkurranseløper i Sportsklubben Vidar. Han er president i Kondis, løpetrener for SATS samt andre aktører. På Løpeweekend bistår han som trener på løpeøktene, og han er også riktig person å spørre dersom du lurer på noen om løypa til Oslo Maraton!

Jann Post er forfatter av løpeboken «Et steg foran» hvor han beskriver sin overgang fra utrent til ivrig maratonløper. Etter en aktiv ungdomstid sluttet Post å trene i 20-årene. Heldigvis fant han løpegleden igjen, og deltar nå hvert år i flere maratonløp som supermosjonist. I 2017 ble han beste nordmann i New York Maraton.

Vestlia-Resort_sort_enkel

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell som ligger midt i smørøyet av Geilo. Hotellet byr på en lun og avslappet atmosfære, og er omringet av vakker fjellnatur med et hav av muligheter til ulike aktiviteter. De har også et prisvinnende spa- og fitnessenter. 

Vil du vite mer om Vestlia Resort og Geilo? Les mer på deres nettsider. 

 

Naardic er Norges største og beste online treningsstudio, og med på laget har det noen av Norges beste, velkjente trenere. 

Du kan trene med dem 7 dager i uken, og velge blant opp mot 30 timer hver dag, eller 150 timer i løpet av en uke. De har både styrketrening, kondisjonstrening, bevegelsestrening, løpetrening, yoga, Zumba, HIIT og mye mer – her er det noe for alle! 

Som deltaker på Løpeweekend vil du også få GRATIS tilgang til flere timer hos Naardic, Norges største online treningsstudio!

Vil du vite mer om Naardic? Les mer på deres nettsider.

© 2021 Oslo Maraton

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious