BLI MED TIL GEILO I AUGUST! 

En måned før Oslo Maraton går av stabelen, kan du bli med oss på løpeweekend på Geilo for å spisse formen din mot den distansen du har valgt deg, eller snuser på! Enten du ønsker å sette en ny rekord, eller skal være med på ditt aller første løp, denne helgen er tilpasset alle nivåer. Og kanskje har du ikke meldt deg på Oslo Maraton, men lurer på hvordan du skal trene opp mot et løp? Da er denne helgen for deg.

Vi stiller med dyktige løpeinstruktører som vil lære deg mer om løpeteknikk, de byr effektive løpeøkter og gjør deg rustet til å jobbe mot ditt første løp eller sette nye rekorder. Mellomdistanseløper og friidrettsutøver Ingvill Måkestad Bovim holder løpeøkter for oss gjennom hele helgen sammen med blant annet løpelegenden Jack Waitz. Ole Petter Hjelle bedre kjent som treningslegen kommer,  samt Norges mest kjent trener Yngvar Andersen og løpecoach Rune Solheim som har jobbet som PT i 14 år. Les mer om alle trene og foredragsholdere vi har med oss lenger nede på denne siden. 

I tillegg til et program stappet med inspirerende folk har vi med oss noen av våre samarbeidspartnere, som vil ha stand på Vestlia med mange gode tilbud til alle deltagere, vi deler ut goodiebags til alle deltagere. Og – som deltaker på Løpeweekend vil du også få GRATIS tilgang til flere timer hos Naardic, Norges største online treningsstudio!

Dette blir en helg pakket med trening, inspirasjon og mye morro!

Vi er med – er du? 

 

PROGRAM

Her ser du programmet for helgen og hva du får være med på om du melder deg på! Du velger selv hvilke aktiviteter/treninger du vil være med på.

Programmet for August er ikke helt klart, vi vil oppdatere det etterhvert som trenere og foredragsholdere bekreftes.

Programmet legges frem med forbehold om at det kan forekomme endringer.

FOREDRAGSHOLDERE OG TRENERE

Ingvill Måkestad Bovim har vært mellomdistanseløper på internasjonalt nivå. Hun er nå nummer to i Norge gjennom tidene på 800m og 1500m, bak Hedda Hynne og Grete Waitz. Nå trener hun mot Oslo Maraton halvmaraton. Ingvill er klinisk ernæringsfysiolog og jobber med idrettsutøvere på Idrettens Helsesenter og som ernæringsrådgiver i REMA1000

Yngvar Andersen har 20 års erfaring som trener og er Norges mest kjente treningsprofil. Han har gitt ut en rekke bøker om trening, og byr på effektive og morsomme sirkeløkter som på kort tid gjør deg både sterkere og raskere.

Ole Petter «Treningslegen» Hjelle er legen som ble kjent for å ta pasientene med på trening i stedet for å skrive ut medisiner. Han er tidligere norgesmester i maraton, han er forfatter, hjerneforsker og står også bak podcasten Hjernesterk med proffsyklist Mads Kaggestad.

Jack Waitz er en internasjonalt anerkjent løpeekspert samt idrettstrener, og har vært involvert i Oslo Maraton siden starten. Jack Waitz har bakgrunn som aktiv idrettsutøver og hans bestetid på maraton er 2.36.08 – en tid som holder blant de 400 beste tider i Norge gjennom alle tider.

Rune Solheim har jobbet som PT i 14 år og er tidligere daglig leder av Mykjemeir Asker. Han har deltatt i flere maraton, ultramaraton og 24-timers løp. Han filosofi når det kommer til løping: Løping skal være lettvint og gøy, og veien til målet ditt er like viktig som målet.

Stine Næss-Hartmann har jobbet som treningsinstruktør på camper i både inn-og utland, og byr på effektive og morsomme bootcamper tilpasset alle nivåer.

Vestlia-Resort_sort_enkel

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell som ligger midt i smørøyet av Geilo. Hotellet byr på en lun og avslappet atmosfære, og er omringet av vakker fjellnatur med et hav av muligheter til ulike aktiviteter. De har også et prisvinnende spa- og fitnessenter. 

Vil du vite mer om Vestlia Resort og Geilo? Les mer på deres nettsider. 

Naardic er Norges største og beste online treningsstudio, og med på laget har det noen av Norges beste, velkjente trenere. 

Du kan trene med dem 7 dager i uken, og velge blant opp mot 30 timer hver dag, eller 150 timer i løpet av en uke. De har både styrketrening, kondisjonstrening, bevegelsestrening, løpetrening, yoga, Zumba, HIIT og mye mer – her er det noe for alle! 

Som deltaker på Løpeweekend vil du også få GRATIS tilgang til flere timer hos Naardic, Norges største online treningsstudio!

Vil du vite mer om Naardic? Les mer på deres nettsider.

© 2021 Oslo Maraton

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious