OSLO MARATON 

LØPEWEEKEND

LØPEWEEKEND 2022 ER AVLYST

Vi har valgt å avlyse løpeweekend i 2022 grunnet ulike utfordringer og usikkerhet rundt gjennomføringen av arrangementet. Men løpeweekend er tilbake i 2023! Følg med på facebook eller instagram for å holde deg oppdatert! 

Se film fra Løpeweekend på Vestlia Resort 2021. Vi gleder oss til 2023! 

Vi gjentar suksessen etter årets løpeweekend, og inviterer til ny løpeweekend på Vestlia Resort i juni 2022! Bli med på en helg stappet full av motivasjon, inspirasjon og løpeglede! Det blir en helg hvor du kan tilegne deg ny kunnskap som kan gjøre deg til en bedre løper enten du er nybegynner i løping, vil prøve deg på ditt første løp, eller er en erfaren løper som jakter nye rekorder. 

Vi stiller med dyktige løpeinstruktører som vil lære deg mer om løpeteknikk, de byr på effektive løpeøkter samt styrketrening og stretching/mobilitet for løpere. I tillegg til gode økter vil det også være flere spennende og inspirerende foredrag. 

Det blir goodiebags til alle deltagere, og som deltaker på Løpeweekend vil du få GRATIS tilgang til flere timer hos Naardic, Norges største online treningsstudio! 

Påmeldingen til løpeweekend Juni 2022 åpner snart – følg oss på Facebook eller Instagram for å holde deg oppdatert!

© 2022 Oslo Maraton

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious