OSLO MARATON 

LØPEWEEKEND

Bli med Oslo Maraton på en inspirerende og lærerik løpeweekend på Vestlia Resort på Geilo! 

Vi byr på to løpeweekends i 2021! I juni vil vi gi deg en helg hvor du kan tilegne deg ny kunnskap som kan gjøre deg til en bedre løper enten du er nybegynner som vil prøve deg på ditt første løp, eller er en erfaren løper som jakter nye rekorder. 

I august, en måned før årets BMW Oslo Maraton, vil vi gi deg tips og triks som hjelper deg til å spisse formen frem mot gjennomføring av et løp. 

Vi stiller med dyktige løpeinstruktører som vil lære deg mer om løpeteknikk, de byr effektive løpeøkter samt styrketrening og stretching/mobilitet for løpere.

Som deltaker på Løpeweekend vil du også få GRATIS tilgang til flere timer hos Naardic, Norges største online treningsstudio!

Les mer om våre løpeweekends og meld deg på under her! 

25.-27. JUNI 2021 (UTSOLGT)

Vi byr på en helg full av løpetrening, spennende foredrag og deilig mat. I herlige omgivelser på et av landets fremste høyfjellshotell, vil du tilegne deg mer kunnskap om løping, og treningsøktene er tilpasset alle nivåer. Enten du er nybegynner som skal begi deg ut på din første 3 km, eller om du vil sette en ny PR på maratondistansen.
Les mer om trenerne og foredragsholderne, se programmet og meld deg på her! 

15.-17. AUGUST 2021

En måned før Oslo Maraton går av stabelen, kan du bli med oss på løpeweekend på Geilo for å spisse formen din mot den distansen du har valgt deg, eller snuser på! Enten du ønsker å sette en ny rekord, eller skal være med på ditt aller første løp, denne helgen er tilpasset alle nivåer.

Les mer om alle trenere og foredragsholdere, se programmet og meld deg på her!
 

VESTLIA RESORT 

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell som ligger midt i smørøyet av Geilo. Hotellet byr på en lun og avslappet atmosfære, og er omringet av vakker fjellnatur med et hav av muligheter til ulike aktiviteter. De har også et prisvinnende spa- og fitnessenter. 

Vil du vite mer om Vestlia Resort og Geilo? Les mer på deres nettsider. 

NAARDIC INTERAKTIV TRENING

Flere av trenerne og foredragsholderne vi har med oss til Vestlia er fra Naardic Interaktivt Trening. Det er Norges største og beste online treningsstudio, og med på laget har det noen av Norges beste, velkjente trenere. 

Melder du deg inn i Naardic kan du trene med dem 7 dager i uken, og velge blant opp mot 30 timer hver dag, eller 150 timer i løpet av en uke. De har både styrketrening, kondisjonstrening, bevegelsestrening, løpetrening, yoga, Zumba, HIIT og mye mer – her er det noe for alle! 

Vil du vite mer om Naardic? Les mer på deres nettsider.

© 2021 Oslo Maraton

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious