OSLO MARATON 

LØPEWEEKEND

Bli med Oslo Maraton på en inspirerende og lærerik løpeweekend på Vestlia Resort på Geilo! 

Vi gjentar suksessen etter årets løpeweekend, og inviterer til ny løpeweekend på Vestlia Resort i juni 2022! Bli med på en helg stappet full av motivasjon, inspirasjon og løpeglede! Det blir en helg hvor du kan tilegne deg ny kunnskap som kan gjøre deg til en bedre løper enten du er nybegynner i løping, vil prøve deg på ditt første løp, eller er en erfaren løper som jakter nye rekorder. 

Vi stiller med dyktige løpeinstruktører som vil lære deg mer om løpeteknikk, de byr på effektive løpeøkter samt styrketrening og stretching/mobilitet for løpere. I tillegg til gode økter vil det også være flere spennende og inspirerende foredrag. 

Det blir goodiebags til alle deltagere, og som deltaker på Løpeweekend vil du få GRATIS tilgang til flere timer hos Naardic, Norges største online treningsstudio! 

Påmeldingen til løpeweekend Juni 2022 åpner snart – følg oss på facebook eller instagram for å holde deg oppdatert!

VESTLIA RESORT 

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell som ligger midt i smørøyet av Geilo. Hotellet byr på en lun og avslappet atmosfære, og er omringet av vakker fjellnatur med et hav av muligheter til ulike aktiviteter. De har også et prisvinnende spa- og fitnessenter. 

Vil du vite mer om Vestlia Resort og Geilo? Les mer på deres nettsider. 

NAARDIC INTERAKTIV TRENING

Flere av trenerne og foredragsholderne vi har med oss til Vestlia er fra Naardic Interaktivt Trening. Det er Norges største og beste online treningsstudio, og med på laget har det noen av Norges beste, velkjente trenere. 

Melder du deg inn i Naardic kan du trene med dem 7 dager i uken, og velge blant opp mot 30 timer hver dag, eller 150 timer i løpet av en uke. De har både styrketrening, kondisjonstrening, bevegelsestrening, løpetrening, yoga, Zumba, HIIT og mye mer – her er det noe for alle! 

Vil du vite mer om Naardic? Les mer på deres nettsider.

© 2021 Oslo Maraton

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious