BARNAS MARATON

BARNAS MARATON 2021 ER AVLYST

Grunnet smittesituasjonen i Oslo og resten av landet har vi dessverre tatt den tunge beslutningen å avlyse Barnas Maraton den 18. september. Dette er veldig leit, og vi beklager til alle barna som har gledet seg til å løpe denne dagen. 

Alle påmeldte på Barnas Maraton vil få påmeldingsgebyret refundert. Dette skjer automatisk, og du trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført kontoen/kortet du betalte med ved påmelding. Det kan ta noe tid før pengen er tilbake på konto, da dette er en tidkrevende prosess. Vi takker på forhånd for tålmodigheten, og beklager så mye de ulempene dette måtte medføre. Vi håper dere er med oss neste år igjen for å spre løpeglede blant barn og unge! 

BMW Oslo Maraton Virtual Edition 

Selv om vårt fysiske barneløp er avlyst, kan barna delta i vårt virtuelle barneløp, helt gratis! Lag et morsomt løp for hele familien i hagen, i skogen eller i stua – hvor som helst! 

Meld dere på Barnas Maraton Virtual Edition her!

Alle barna som deltar på BMW Oslo Maraton Virtual Edition får et startnummer på e-post før løpet, og en digital medalje etter at man har registrert fullført løp. Man kan også bestille en reell medalje ved påmelding eller på «min side». 

Aktivitetshefte 


Sammen med Læringsverkstedet har vi dessuten laget et aktivitetshefte, med flere spennende aktiviteter som kan gjøres både ute og inne. Inkluder barna og lag en morsom aktivitetsdag for både store og små!  

Last ned heftet her: Barnas Maraton aktivitetshefte

 

© 2021 Oslo Maraton

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious