Blog
  • Hjem
08
01
2019

Ny hovedsponsor til BMW Oslo Maraton

Det er en glede å presentere Craft som ny hovedsponsor for BMW Oslo Maraton. Avtalen mellom Craft og Norges største løpsarrangement er signert for 4 år.

«Oslo Maraton er et fantastisk arrangement som passer godt inn i vår målsetning og strategi om å inspirere flere mennesker til å løpe og investere i egen helse. Dette er en felles målsetning og oppfatning vi deler med Oslo Maraton», sier Mari Dahling Andersen, Markedskonsulent i Craft.

 

Daglig leder May Britt Dørum-Persen (t.v) på besøk i Craft sine lokaler på Sjølyst. Her sammen med Mari Dahling Andersen i Craft.

Avtalen vil sikre Craft bred eksponering av sko og tekstiler, gi Craft muligheten til å inspirere enda flere til fysisk aktivitet. «Craft og Oslo Maraton har flere spennende planer sammen som vi kommer tilbake til i løpet av tiden mot BMW Oslo Maraton. Det er bare å følge med!

Craft startet i 2018 med faste løpegrupper, Morning Run, som arrangeres første fredag hver måned. Dette synes vi er et fantastisk godt tiltak som også vil gi våre deltagere god mulighet til å forberede seg til vårt løp», sier May Britt Dørum-Persen i Oslo Maraton. (Les mer om løpegruppene her: https://www.facebook.com/events/1185924314917194/)

 

Arrangørklubben SK Vidar

Arrangørklubben SK Vidar har parallelt med Oslo Maraton inngått egen avtale på klubbtøy med Craft. Det er utviklet et helt nytt design for klubbtøy til SK Vidars medlemmer og eliteutøvere som feirer 100 år i 2019. SK Vidars nye klubbtøy vil være tilgjengelig fra februar.

«Vi er svært glade for å ha fått Craft med på laget fra 2019 både når det gjelder BMW Oslo Maraton og Sportsklubben Vidar. Vi gleder oss veldig til veien videre sammen med Craft» sier daglig leder i Oslo Maraton og SK Vidar May Britt Dørum-Persen.

Sammen skal vi løfte BMW Oslo Maraton til nye høyder i Norge.

 

BMW Oslo Maraton arrangeres 21. September 2019.

Meld deg på til årets arrangement her: www.oslomaraton.no


For mer informasjon, kontakt Daglig leder i Oslo Maraton og SK Vidar, May Britt Dørum-Persen på 97116908 eller maybritt@skvidar.no

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere