Toskedal Larsen vant NM rullestol

Trygve Toskedal Larsen ble norsk mester på 10 km racing rullestol under Oslo Maraton i hovedstaden i dag. Distansen ble gjort unna på 25 minutter og 4 sekunder.

Toskedal Larsen fra Flisa Allianseidrettslag tok NM-tittelen foran Martin F. Hamre. Han brukte 26 minutter og 12 sekunder på NM-distansen. Nummer tre i herreklassen ble Audun Bakke.

-Det var veldig flotte forhold i dag. En fin opplevelse i gatene, og det raskeste løpet mitt i denne løypa, sier Trygve Toskedal Larsen.

Kvinneklassen ble vunnet av Lena Schrøder fra Norges Kjelkehockeylag med tiden 29 minutter og 48 sekunder.

Og det er flotte forhold under årets utgave av Oslo Maraton.

-Dette er en god dag for konkurranser. Fantastiske forhold fra morgenen av. Men det kommer til å bli godt og varmt utover dagen, sier Jack Waitz i SK Vidar.

For mer informasjon, kontakt kommunikasjonsansvarlig Julie Uggen i Oslo Maraton på 48 21 19 90 eller julie@skvidar.no og/eller Lasse Gimnes på lasse@gimcom.no eller 916 35565.