NM Maraton

NM Maraton (42km)

_MG_5654

Påmelding

Påmelding til NM Maraton skjer via ordinær påmelding. Velg Maraton, men pass på å huke av for NM Maraton i påmeldingen.

Allerede påmeldt maraton, men ikke huket av for NM? Logg inn HER, trykk rediger og scroll ned til NM Maraton. Her velger du «JA» dersom du ønsker å delta i NM. Husk å oppdatere til slutt.

Påmeldingsfrist er satt til 9. september.

Tidspunkt

BMW Oslo Maraton vil bli arrangert 15. september 2018.

Aldersgrense

Du må ha fylt 18 år for å delta på denne distansen.

Betingelser for å delta i NM

For å delta i NM, må du være medlem av en friidrettsklubb tilsluttet Norges Friidrettsforbund. Utøvere med ikke-norsk statsborgerskap må ha dispensasjon fra Friidrettsforbundet.

Priser

885 NOK

Start -og puljetider

Det konkurreres i senior- og veteranklasser i NM.

Starttidspunkt maraton: 09:25

Pulje 1: 09:25

Pulje 2: 09:30

Tidspunkt for start er med forbehold om endringer.

Maksimumstid: 6 timer. Løperen må ha passert halvveis på under 3 timer for å ikke bli stoppet.

Sikkerhet

Volvat Medisinske Senter og Norsk Folkehjelp kommer til å være tilgjengelig med helsepersonell i hovedteltet ved målområdet og ved stasjon i løypa ved Frogner Stadion. De vil hjelpe med akutte skader og medisinske behov.

Volvats leger, sykepleiere og fysioterapeuter har bred erfaring innenfor akutt skadebehandling. Alle har idrettsmedisinsk kompetanse.

Løypekart

For distansen maraton løpes løypen 2 ganger.

Hente startnummer

Uken før arrangementet vil du få tilsendt et startkort til din registrerte e-postadresse. Ved henting av startnummer må du vise startkortet sammen med gyldig ID. Henting av startnummer skjer i Sport- og helsemesse/Sekretariatet på Rådhusplassen.

Ved henting av startnummer for andre må det vises til startkort og kopi av personens legitimasjon.

Åpningstider Expo:

Torsdag 13:00-20:00
Fredag 09:00-20:00
Lørdag 07:00 – 18:00

Bagasje og oppbevaring

Det vil være oppbevaringsmuligheter ved startområdet. På grunn av sikkerhetsmessige årsaker vil det kun være mulig å levere inn deltagerposen som hver deltager mottar ved henting av startnummer. Store kofferter og bager vil ikke godtas. Deltageren oppfordres til å merke bagasjen godt med startnummeret. Legg ikke igjen verdisaker. Kom i god tid, da det forventes noe kø. Vi gjør oppmerksom på at alt av tøy og utstyr som ikke blir hentet etter avtale blir gitt bort til Fattighuset.

Mat og drikkestasjoner

Det vil være mat og drikkestasjoner plassert rundt i løypen. Mer informasjon vil komme nærmere arrangementet.

Toaletter

Det vil være toaletter utplassert på Rådhusplassen, i startområdet og i løypen ved alle drikkestasjonene. Ved start på halvmaraton må man forvente en del kø, vennligst vær ute i god tid.

 

_DSC9603

Fartsholdere

Det vil være fartsholdere med skilt på ryggen, i tillegg til ballonger hengende over seg, slik at de er lett synlige i feltene bakover (se eksempelbilde over).

Tider: 3.00, 3.15, 3.30, 3.45, 4.00, 4.15, 4.30, 4.45, 5.00, og 5.30

Premiering og fotografering

Alle deltagere som gjennomfører BMW Oslo Maraton vil motta medalje etter målgang. Alle klassevinnerne vil motta premier fra våre samarbeidspartnere.

Marathon Photos er vår offisielle leverandør av bilder og diplomer under arrangementet på lørdag. Smil til fotografen når du nærmer deg målstreken og kjøp et minne for livet på deres nettside etter løpet.

svein nyhetsbrev

Ønsker du å delta sammen med familien på BMW Oslo Maraton?

På Kontraskjæret arrangeres det eget maraton for barn fra 0 – 12 år. Her vil det være aktiviteter i regi av SK Vidar og Idrettsbarnehage fra kl 10.00 til 15.00. Se Barnas Maraton for mer informasjon her.

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere