Magnus Thorud

Sjekk ut Magnus sine tips og erfaringer her: 

 

Jeg er ambassadør for BMW Oslo Maraton fordi:  Hovedsakelig fordi jeg ønsker å inspirere, motivere og engasjere andre til å delta. BMW Oslo maraton har gitt meg så mange store øyeblikk at jeg nå følte det var på tide å gi tilbake. Videre er jeg stolt over å få fremme et så flott arrangement som BMW Oslo maraton og være en del av laget.

Jeg liker å løpe fordi:  Løping er uten tvil meningen med livet og tilværelsen på denne planeten. Løping er nytelse, en problemløsningsstrategi, og noe jeg gleder meg til å gjøre hver eneste dag.  Løping er uten tvil svaret på det meste.

Mine tips til andre som skal løpe BMW Oslo Maraton er: Det kommer an på distansen selvsagt. Men husk i alle fall å NYTE dagen. Tenk at endelig står du her på startstreken klar til å yte ditt beste. DU er rå!

Mine favoritt løpesko er: Adidas tempo boost. Med disse vant jeg 12 timers løpet på Bislett i 2016 og satt PR på maraton(3:01). De er uten tvil de beste skoene jeg har hatt. Ellers glad i Adidas adizero. Løp faktisk første halvdel av en 100-miler med disse. De andre lurte fælt hva jeg gjorde i en så lett asfalt sko i terrenget, men det var vel en kombinasjon av det at jeg liker kontakt med underlaget jeg løper på (og at jeg ikke hadde peiling på hva jeg drev med).

Det beste jeg vet etter en løpetur er: Å spise! Og drikke sjokolademelk eller en yt. En god kopp kaffe er nydelig eller en iskald cola.

Dette tenker jeg på når jeg løper: Dette kommer an på. Er økta rolig tenker jeg på andre økter jeg skal løpe senere eller konkurranser som er forestående. Ofte visualiserer jeg at jeg er i den aktuelle konkurransen. Litt rart egentlig og tenke på løping mens man løper.  Ved tøffere økter som intervaller over terskel og tempoøkter er jeg veldig fokusert og forsøker å konsentrere meg om å gjøre økta best mulig. Her kan jeg også gjerne visualisere og det er godt å kunne kjenne på tempoet en eksempelvis skal holde på maraton eller kortere ultraløp. Finner selvsagt også løsninger på problemer i livet eller får veldig gode ideer som kanskje ikke er like gode når løpeturen er over.

 

Fra Soria Moria til Verdens Ende, hvor Magnus ble den yngste som har gjennomført 100 miles (165 km +) på Norsk jord.

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere