Lyden av en bærekraftig fremtid!

Oslo Maraton og Franzefoss har felles miljøfokus

En hilsen fra Franzefoss til alle deltagere på BMW Oslo Maraton Virtual Editon.

På grunn av Covid-19 blir 2020 også et annerledes år for Oslo Maraton. Det blir ikke som i fjor, med nesten 19.000 deltakere langs løypa i Oslo By, og dertil yrende folkeliv. Det blir imidlertid et digitalt arrangement og vi i Franzefoss håper så mange som mulig vil delta på årets alternativ, BMW Oslo Maraton Virtual Edition. Franzefoss er også i år med som stolt sponsor, og vi oppfordrer til å fortsette trenden med å holde Oslo Maraton så rent og miljøvennlig som mulig.

Når du er ute på ditt løp den 19. september håper vi du husker å kaste eventuelt avfall fra turen din på riktig sted. Denne gangen er vi ikke fysisk tilstede for å sørge for at alt som blir kastet blir håndtert på en riktig og god måte. Derfor oppfordrer vi alle til å bidra til at det ikke ligger avfall på bakken etter endt arrangement, om du er i marka eller i byen – ta vare på miljøet.

Det er godt å kunne meddele at vi i 2019 var med på å gjøre arrangementet mer miljøvennlig enn noensinne. Dette er veldig inspirerende for videre samarbeid og nye arrangement. Riktig og god behandling av avfall gir økt gjenvinning og en stor miljøgevinst.

Når Oslo Maraton forhåpentligvis til neste år kan arrangere som vanlig, er vi der igjen for å ivareta denne biten på best mulig måte.

Enn så lenge ønsker vi alle deltakere lykke til med løpingen, det blir veldig spennende å se deltagelsen og engasjementet på årets virtuelle versjon!

***

Franzefoss håndterer alle typer avfall fra industri, næringsliv, bygg, anlegg og offshore. Vi tar oss av hele prosessen fra innsamling og sortering til gjenvinning, bearbeiding, resirkulering og deponering av produkter, restprodukter og avfall.

Vårt mål er å omforme mest mulig av avfallet til råvarer for material- eller energigjenvinning på en miljømessig og god måte. Vi er «Lyden av en bærekraftig fremtid»:

 

 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious