Løypesjefens klare tale «Oslos raskeste 10 km i BMW Oslo Maraton 2017»

BMW Oslo Maraton nærmer seg med stormskritt. Det er kun 80 dager igjen til årets løpefest går av stabelen i hovedstaden. BMW Oslo Maraton har distanser for alle nivåer, og kan i år melde om rask løype for 10 km, «10 for Grete».

-Det vil bli forandringer i årets løype sammenlignet med tidligere år. Om du er ute etter å sette personlig rekord på 10 km, bør du delta på «10 for Grete» 16. september, sier Løypesjef Tim Bennett.

Bennett forklarer videre at årets 10 km vil være en rundløype med mange bra strekk, uten retningsforandringer. Så her kan det løpes med høy snittfart. Det vil komme en ordentlig, dog kort kneik og noe jevne helt greie stigninger. Se bilde for høydemeter nederst i artikkelen. (NB: med forbehold om endringer).

-Kl 16.15 går starten for 10 km-løperne. Det er allerede nærmere 3000 personer påmeldt denne distansen, og vi forventer at distansen fyller seg opp nærmere arrangementet. 10 km er en distanse overkommelig for de aller fleste, og alle nivåer er velkommen til å delta, sier Daglig Leder i Oslo Maraton, Karen Kvalevåg.

Vinner av «10 for Grete» dameklassen i 2016, Live Solheimdal.

BMW Oslo Maraton arrangerer «Liv i løypa» under arrangementet. Konseptet innebærer at ulike artister, heiagjenger, dansere etc underholder løpere og publikum langs løypa.  Dette er intet unntak for «10 for Grete».

-Vi vil skape folkefest i Oslo by 16. september. Når det gjelder 10 km vil det være flere spennende innslag under løpet, men dette røpes ikke før i september, avslutter Kvalevåg.

Endelig løype for 10 km vil publiseres nærmere arrangementet. 

MONICA
GUTUEN

AMBASSADØR

Alder: 45

Bosted: Bærum

Distanse under BMW Oslo Maraton 2020:
Jeg løper halv, og satser selvsagt på å ha det bredeste smilet hele veien.

Tidligere deltagelse på Oslo Maraton:
«10 for Grete» 2013, Halvmaraton 2014 og 2015, 2017 og 2018 og maraton i 2019.

Tre ord som beskriver meg:
Utadvent, Smilende, Energisk

Instagram: @muddylicious