LØPEWEEKEND 25. – 27. juni 2021
  • Hjem
  • LØPEWEEKEND 25. – 27. juni 2021

Bli med Oslo Maraton på en inspirerende og lærerik løpeweekend på Vestlia Resort på Geilo!

 

Vi byr på en helg full av løpetrening, spennende foredrag og deilig mat. I herlige omgivelser på et av landets fremste høyfjellshotell,vil du tilegne deg mer kunnskap om løping, og treningsøktene er tilpasset alle nivåer. Enten du er nybegynner som skal begi deg ut på din første 3 km, eller om du vil sette en ny PR på maratondistansen.

 

Vi stiller med dyktige løpeinstruktører som vil lære deg mer om løpeteknikk, de byr effektive løpeøkter samt styrketrening og stretching/mobilitet for løpere. Mellomdistanseløper og friidrettsutøver Ingvill Måkestad Bovim holder løpeøkter for oss gjennom hele helgen sammen med blant annet løpelegenden Jack Waitz. Ole Petter Hjelle bedre kjent som treningslegen kommer,  samt PT og treningsgründer Annema Refsnes  og treningsinstruktør Stine Næss-Hartmann som jobber i Oslo Maraton. 

Som deltaker på Løpeweekend vil du også få GRATIS tilgang til flere timer hos Naardic, Norges største online treningsstudio!

Du kan også bli med på vår løpeweekend i august! 

 

Goodie bag til alle deltakere!

 

Vi er med – er du? 

 

NB! Det kan bli endringer i programmet 

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell som ligger midt i smørøyet av Geilo.  Hotellet er omringet av vakker fjellnatur med et hav av muligheter til ulike aktiviteter.

 

Vil du vite mer om Vestlia Resort og Geilo?

Du kan melde deg på alene, eller sammen med andre. Det er også mulig å velge mellom enkeltrom, dobbeltrom eller rom for flere om dere ønsker å reise flere sammen.

FOREDRAGSHOLDERE OG TRENERE

Her er noen av trenerne og foredragsholderne vi tar med oss til Vestlia!

Vi vil oppdatere listen etter hvert som flere slippes i tiden frem mot løpeweekend i juni. Følg med på siden, eller følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert!

INGVILL MÅKESTAD BOVIM

INGVILL MÅKESTAD BOVIM

Ingvill Måkestad Bovim har vært mellomdistanseløper på internasjonalt nivå. Hun er nå nummer to i Norge gjennom tidene på 800m og 1500m, bak Hedda Hynne og Grete Waitz. Nå trener hun mot Oslo Maraton halvmaraton.  Ingvill er klinisk ernæringsfysiolog og jobber med idrettsutøvere på Idrettens Helsesenter og som ernæringsrådgiver i REMA1000.

unnamed-12

JACK WAITZ

Jack Waitz er en internasjonalt anerkjent løpeekspert samt idrettstrener, og har vært involvert i Oslo Maraton siden starten. Jack Waitz har bakgrunn som aktiv idrettsutøver og hans bestetid på maraton er 2.36.08 – en tid som holder blant de 400 beste tider i Norge gjennom alle tider.

unnamed

ANNEMA REFSNES

Annema Refsnes har jobbet som personlig trener de siste 10 årene. Hun har spesialisert seg på effektive timer der hele kroppen jobber med alt fra styrke, balanse, kondisjon, koordinasjon, kroppsbeherskelse og pust. Hun vil guide deg gjennom mobilitet- og stretchingøkter, noe som vi løpere virkelig trenger!

OLE PETTER HJELLE

Ole Petter «Treningslegen» Hjelle er legen som ble kjent for å ta pasientene med på trening i stedet for å skrive ut medisiner. Han er tidligere norgesmester i maraton, han er forfatter, hjerneforsker og står også bak podcasten Hjernesterk med proffsyklist Mads Kaggestad.

STINE NÆSS-HARTMANN

Stine Næss-Hartmann har jobbet som treningsinstruktør på camper i både inn-og utland, og byr på effektive og morsomme bootcamper tilpasset alle nivåer.


BLI MED PÅ 17. MAIRATON!

Oslo Maraton arrangerer 17. mairaton i år også! Det er et virtuel løp med distanser både for løping og rullestol racing! Fra 14.-17. mai kan du delta på 6 ulike distanser. Og husk at du kan både gå, gogge, løpe eller jogge – det viktigste er å delta! 😀

Les mer om 17. mairaton og meld deg på her! 

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere