LØPEWEEKEND 13. – 15. august 2021
  • Hjem
  • LØPEWEEKEND 13. – 15. august 2021

Bli med Oslo Maraton på en inspirerende og lærerik løpeweekend på Vestlia Resort på Geilo!

 

En måned før Oslo Maraton går av stabelen, kan du bli med oss på løpeweekend på Geilo for å spisse formen din mot den distansen du har valgt deg, eller snuser på! Enten du ønsker å sette en ny rekord, eller skal være med på ditt aller første løp, denne helgen er tilpasset alle nivåer. Og kanskje har du ikke meldt deg på Oslo Maraton, men lurer på hvordan du skal trene opp mot et løp? Da er denne helgen for deg!

 

Vi byr på en helg full av løpetrening, spennende foredrag og deilig mat. I herlige omgivelser på et av landets fremste høyfjellshotell, vil du tilegne deg mer kunnskap om løping, og treningsøktene er tilpasset alle nivåer. Enten du er nybegynner som skal begi deg ut på din første 3 km, eller om du vil sette en ny PR på maratondistansen.

 

Vi stiller med dyktige løpeinstruktører som vil lære deg mer om løpeteknikk, de byr effektive løpeøkter og gjør deg rustet til å jobbe mot ditt første løp eller sette nye rekorder. Mellomdistanseløper og friidrettsutøver Ingvill Måkestad Bovim holder løpeøkter for oss gjennom hele helgen sammen med blant annet løpelegenden Jack Waitz. Ole Petter Hjelle bedre kjent som treningslegen kommer,  samt Norges mest kjent trener Yngvar Andersen og løpecoach Rune Solheim som har jobbet som PT i 14 år.

Dersom denne helgen ikke passer, sjekk ut vår Løpeweekend i juni her!

 

Som deltaker på Løpeweekend vil du også få GRATIS tilgang til flere timer hos Naardic, Norges største online treningsstudio!

 

Goodie bag til alle deltakere!

Vi er med – er du? 

NB! Det kan bli endringer i programmet 

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell som ligger midt i smørøyet av Geilo.  Hotellet er omringet av vakker fjellnatur med et hav av muligheter til ulike aktiviteter.

 

Vil du vite mer om Vestlia Resort og Geilo?

Du kan melde deg på alene, eller sammen med andre. Det er også mulig å velge mellom enkeltrom, dobbeltrom eller rom for flere om dere ønsker å reise flere sammen.

FOREDRAGSHOLDERE OG TRENERE

Her er noen av trenerne og foredragsholderne vi tar med oss til Vestlia!

Vi vil oppdatere listen etter hvert som flere slippes i tiden frem mot løpeweekend. Følg med på siden, eller følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert!

INGVILL MÅKESTAD BOVIM

INGVILL MÅKESTAD BOVIM

Ingvill Måkestad Bovim har vært mellomdistanseløper på internasjonalt nivå. Hun er nå nummer to i Norge gjennom tidene på 800m og 1500m, bak Hedda Hynne og Grete Waitz. Nå trener hun mot Oslo Maraton halvmaraton.  Ingvill er klinisk ernæringsfysiolog og jobber med idrettsutøvere på Idrettens Helsesenter og som ernæringsrådgiver i REMA1000.

unnamed-12

JACK WAITZ

Jack Waitz er en internasjonalt anerkjent løpeekspert samt idrettstrener, og har vært involvert i Oslo Maraton siden starten. Jack Waitz har bakgrunn som aktiv idrettsutøver og hans bestetid på maraton er 2.36.08 – en tid som holder blant de 400 beste tider i Norge gjennom alle tider.

Rune-vanlig-stor

RUNE SOLHEIM

Rune Solheim har jobbet som PT i 14 år og er tidligere daglig leder av Mykjemeir Asker. Han har deltatt i flere maraton, ultramaraton og 24-timers løp. Han filosofi når det kommer til løping: Løping skal være lettvint og gøy, og veien til målet ditt er like viktig som målet.

OLE PETTER HJELLE

Ole Petter «Treningslegen» Hjelle er legen som ble kjent for å ta pasientene med på trening i stedet for å skrive ut medisiner. Han er tidligere norgesmester i maraton, han er forfatter, hjerneforsker og står også bak podcasten Hjernesterk med proffsyklist Mads Kaggestad.

STINE NÆSS-HARTMANN

Stine Næss-Hartmann har jobbet som treningsinstruktør på camper i både inn-og utland, og byr på effektive og morsomme bootcamper tilpasset alle nivåer.

Yngvar Andersen

Yngvar Andersen har 20 års erfaring som trener og er Norges mest kjente treningsprofil. Han har gitt ut en rekke bøker om trening, og byr på effektive og morsomme sirkeløkter som på kort tid gjør deg både sterkere og raskere.


BLI MED PÅ 17. MAIRATON

Oslo Maraton arrangerer 17. mairaton andre året på rad! Et virtuelt løp med distanser både for løping og rullestol racing! Fra 14.- 17. mai kan du delta på en aktiv feiring av nasjonaldagen!

Les mer om 17. mairaton og meld deg på her! 

Samarbeidspartnere

Øvrige samarbeidspartnere

Veldedige partnere